Ilmoitus: Tee kulutusluottojen vertailu helposti netissä

Luetuimmat jutut

Haaveilit sitten uusista huonekaluista, HiFi-järjestelmästä tai kotiteatterin rakentamisesta, kulutusluotto voi mahdollistaa huomisen suunnitelmien toteuttamisen jo tänään.

ILMOITUS Jos olet haaveillut suuremmista hankinnoista, joihin säästösi eivät yksin riitä, nopea kulutusluotto voi olla sopiva ratkaisu. Kulutusluotto voi tarjota myös taloudellista joustoa arjen kiireellisiin menoihin, kuten rikkoutuneiden kodin laitteiden korjaamiseen tai vaihtamiseen.

Kulutusluotto on paras lainavaihtoehto silloin, kun rahoitustarpeesi on äkillinen ja ennalta arvaamaton. Pikalainaa ei kannata hakea, mikäli rahantarve ei ole kiireellinen tai jos sinulla on jo ennestään paljon muita lainoja tai velkoja.

Verkosta haettava kulutusluotto on hyvä ratkaisu sinulle, jos:

  • tarvitset lainaa heti
  • et pysty hakemaan lainaa omalta pankiltasi
  • hakemasi laina on korkeintaan 70 000 euron suuruinen
  • pystyt maksamaan lainasi takaisin laina-ajan sisällä

Kulutusluottoa ei kannata hakea, jos:

  • sinulla on paljon muita lainoja ja velkoja maksettavana entuudestaan
  • oman talouden hallinta on sinulle vaikeaa

Ketkä voivat hakea kulutusluottoja?
Vaikka kulutusluottojen saaminen on huomattavasti helpompaa kuin esimerkiksi perinteisten pankkilainojen, ei kulutusluottojakaan myönnetä kaikille hakijoille. Lainantarjoajat edellyttävät hakijoiltaan yleensä seuraavia asioita:

  • Henkilötiedot
  • Täysi-ikäisyys (lainanhakijaan tulee olla vähintään 18-vuotias)
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Mikäli täytät nämä vaatimukset, voit hakea palvelumme kautta kulutusluottoa johtavilta kotimaisilta ja eurooppalaisilta rahoitusalan toimijoilta. Lainan hakeminen Matchbankerin kautta kestää vain muutamia minuutteja ja saat rahat pankkitilillesi usein jo saman päivän aikana.

Säästä rahaa – Tee kulutusluottojen vertailu ennen lainan hakemista
Koska pikavippien ja kulutusluottojen koroissa voi olla suuria eroja eri lainantarjoajien välillä, on kulutusluottojen kilpailuttaminen ja vertaileminen ennen lainan hakemista ehdottomasti kannattavaa. Kulutusluottojen vertailu voi auttaa sinua säästämään jopa satoja euroja kuukaudessa, kun teet sen palvelussamme.

Kulutusluottoja vertaillessa kannattaa lainan koron lisäksi kuitenkin kiinnittää huomiota muihinkin asioihin. Kulutusluottojen kulut koostuvat koron lisäksi nimittäin myös mahdollisista avaus- ja palvelumaksuista sekä hallinnointimaksuista. Kulutusluottojen vertailu ja edullisimman lainan löytäminen vertailupalvelun avulla on todella helppoa.

Matchbankerin kautta voit hakea lainaa aina 70 000 euroon asti jopa yli kymmeneltä luotonmyöntäjältä. Voit saada samalla sähköisellä lainahakemuksella jopa 30 lainatarjousta eri lainantarjoajilta sinä päivänä, kun haet lainaa.

Olemme järjestäneet välittämämme kulutuslainat selkeäksi listaksi, jossa enimmäislainamäärä, todellinen vuosikorko ja lainan takaisinmaksuaika ovat käyttäjillemme selkeästi näkyvillä. Voit tarkastella palvelussamme myös muita tietoja lainoista, kuten lainojen hyviä ja huonoja puolia sekä eri lainantarjoajien luotonantokriteerejä.

Päivitämme lainalistaamme jatkuvasti, jotta asiakkaillamme on käytössään mahdollisimman ajankohtaiset tiedot välittämistämme lainoista. Lainojen kilpailuttaminen Matchbankerin kautta on aina läpinäkyvää ja reilua!