AC/DC-päivitys: Brian Johnsonin erottamishuhut käynnistänyt koomikko keksi juttunsa omasta päästään

Koomikko Jim Breuer sai eilen koko maailman musiikkisivustot ja rockyleisön tolaltaan. Laulaja Brian Johnsonin ystäväksi esittäytyvä Breuer kertoi podcastissaan, kuinka Johnson olisi uskoutunut hänelle AC/DC:n savustaneen hänet kuulo-ongelmiensa vuoksi bändistä. Breuerin tarinan mukaan Johnson olisi jätetty välittömästi ulos bändin sisäpiiristä, eikä kitaristi Angus Young olisi suostunut enää olemaan hänen kanssaan tekemisissä.

No, Breuerin tarina paisui nopeasti niin isoksi, että kaveri on päättänyt rauhoitella tilannetta Facebookissa. Hän kirjoittaa keksineensä käytännössä koko episodin.

– Näin Brianin tuolla tavalla vetäytyneenä ensi kertaa elämässäni. Hän ei ole luovuttaja, ja häntä näytti satuttavan se, miten hän joutui [kuulo-ongelmiensa vuoksi] puun ja kuoren väliin. Puhuin podcastissa tosifanina ja ystävänä, ja tuuletin siinä vain tunnelmiani, Breuer kirjoittaa.

– Minulla on ehdottomasti tapana liioitella asioita, ja innostun välillä liikaa. Tämä oli ehdottomasti yksi niistä kerroista!

Niin että hajotkaa, täällä ei ole mitään nähtävää. Koomikon kyyneliä.