Jotkut riidat eivät lopu koskaan: ”Haista vittu”, kirjoittaa Max Cavaleran vaimo Sepulturan nykyiselle laulajalle

4.2.2020 08:57

Taas mennään. Kuten kaikki 1990-luvun metallimaailmaa vähääkään seuranneet tietävät, Max Cavalera lähti ovet paukkuen Sepulturasta vuonna 1996. On siis kulunut sellaiset 24 vuotta siitä, kun Max nähtiin edellisen kerran perustamansa yhtyeen keulilla, ja kaikkien näiden vuosien jälkeenkin tilanne on sellainen, että osapuolet haistattelevat toisilleen sosiaalisen median välityksellä. Vaikeaa on, näemmä.

Viimeisin välikohtaus sai alkunsa, kun Sepulturan nykyinen laulaja Derrick Green kommentoi kokoonpanoasioita Scars and Guitars -podcastin haastattelussa. Greeniltä kysyttiin, miksi jotkut Sepulturan fanit haikailevat edelleen Cavaleran veljesten perään, ja laulaja vastasi melko sopuisasti, että joidenkin on vain vaikea jatkaa elämässä eteenpäin.

”En liiemmin huolehdi muiden ihmisten mielipiteistä, jos he ovat jumissa menneisyydessä. En vain halua olla sellaisen asenteen kanssa tekemisissä”, Green sanoi.

Max Cavaleran vaimo ja Sepulturan entinen manageri Gloria ei katsonut tätä haastattelua hyvällä. Kenties hän tulkitsi Greenin tarkoittaneen, että Cavalera-klaani olisi jämähtänyt menneisyyteen, sillä eilen managerin Facebook-sivulle ilmaantui tulikivenkatkuinen viesti.

”Hei, minulla on asiaa! Haista vittu! Max ja Iggor eivät koskaan puhu reunionista. Miksi kuvittelet heidän ylipäätään lähteneen bändistä?” Gloria Cavalera kirjoittaa.

”Pitääkö sinun puhua Maxista ja Iggorista saadaksesi huomiota mediassa? Sinä taidat olla se, jonka on vaikea päästä elämässä eteenpäin! Max ja Igor voivat aina palata Rootsin pariin, ja sinä voit vain laulaa sanoituksia, jotka aviomieheni kirjoitti!”

Sehän oli kypsän aikuisen puhetta! Glorian alkuperäisen Facebook-viestin voi katsoa alta, mikäli se vielä pysyy julkisena. Viestinvaihdosta uutisoi myös Blabbermouth. Sepulturan 15. studioalbumi Quadra julkaistaan 7. helmikuuta.

Lisää luettavaa