Artisti: Sepultura

”Hän kastoi minut viskillä!” – Entinen Sepultura-keulakuva muistelee ikimuistoista ensitapaamistaan Lemmy Kilmisterin kanssa

Sepulturan, Soulflyn, Cavalera Conspiracyn sekä Killer Be Killedin riveistä tuttu laulaja-kitaristi Max Calavera muisteli hiljattain Little Punk People -Youtube-kanavalle myöntämässään haastattelussa ikimuistoista ensitapaamistaan Motörhead-legenda Lemmy Kilmisterin kanssa.

Sepultura-johtaja Andreas Kisser kertoo, mikä hänen mielestään on Sepulturan uran tärkein albumi – eikä se ole Roots

Brassisuuruus Sepulturaa käy välillä vähän sääliksi: eipä tule mieleen yhtään bändiä, joka olisi yhtä pahasti menneisyytensä vanki. Tai yhtye itse on ilmeisesti sinut tilanteensa kanssa, mutta yleisö ei ole päässyt yhtä hyvin yli Cavaleran veljesten poistumisesta. Eikä tilannetta auta sekään, ettei orkesteri ole tehnyt vuoden 1996 jälkeen erityisen vakuuttavia levyjä.

Kauan eläköön Lemmy! Jälleen löytyi yksi syy iloita siitä, että Motörhead on ollut olemassa

Taas nähdään, että raskaan rockin kartta näyttäisi varsin erilaiselta, ellei eräs Ian ”Lemmy” Kilmister olisi vuonna 1975 saanut kenkää Hawkwindista ja perustanut omaa bändiään. Tästä bändistä tuli tietysti Motörhead, ja se toimikin sitten esikuvana niin monelle nuoremmalle yrittäjälle, että internetistä loppuisi palstatila jos alkaisi kaikkia luetella.