Artisti: Sepultura

Sepulturan monsterirumpali Eloy Casagrande mursi jalkansa kesken keikan – jää sivuun kiertueelta

Aijai, tämä ei kuulosta hyvältä. Soundinkin lukijat armottomilla soittovideoillaan hurmannut Eloy Casagrande tiedottaa jättäytyvänsä sivuun Sepulturan jenkkikiertueelta onnettomuuden vuoksi. Casagrande mursi El Pasossa jalkansa eikä kykene vähään aikaan soittohommiin. Asiasta kertoo muun muassa Blabbermouth.

Lupaus lunastettu! Anthraxin Scott Ian tykittää poikansa kanssa Territorya Sepultura-jäsenten suureksi iloksi

Kun lupaus annetaan, se myös sitten pidetään. Näin lienee tuumannut Scott Ian, joka julkaisi tovi sitten Instagram-sivullaan videon, jolla kitaristi jamitteli kymmenvuotiaan poikansa kanssa Sepulturan Roots Bloody Rootsia. Kun videon kommentteihin ilmaantui Sepulturan Andreas Kisser intoilemaan, Ian lohkaisi tälle, että Territory on vuorossa seuraavaksi. Ja tässä se nyt tulee!

Siinäpä harvinaisen ylpeä isäpappa: Anthraxin Scott Ian jamittelee kymmenvuotiaan poikansa kanssa Sepultura-hittiä

Tässä videossa on paljon hyvää. Valitettavasti Scott ”demppi” Ianin kitarasoundi ei kuulu tähän kategoriaan – miehen soitinta kun ei juuri kuule – mutta noin muuten Anthrax-johtajan Instagram-päivitys vetää suun virneeseen. Videolla Ian räimii kymmenvuotiaan poikansa Revel Young Ianin kanssa läpi Sepulturan Roots Bloody Rootsia, ja nuorukainen osoittautuukin varsin päteväksi kannuttajaksi. Isäpappa-Ianista hohkaa sellainen ilo ja ylpeys, että katsoja väkisinkin liikuttuu. Katso alempaa.

Sepulturan rumpumonsteri Eloy Casagrande iskee jälleen – tällä kertaa mies pistää progevaihteen silmään

Hän on täällä taas! Sepulturan Eloy Casagrande on herättänyt jo hyvän aikaa huomiota väkevillä soittovideoillaan, joilla mies takoo läpi välillä Sepulturan, välillä muiden bändien biisejä. Mikäli miehen otteet eivät ole ennestään tuttuja, niin sanotaanko niin, että tämä veijari osaa antaa patteristolleen oikein isän kädestä. Sääliksi käy rumpuparkoja Casagranden käsittelyssä.