Artisti: Sepultura

Muistatko Sepultura-rumpalin kovaotteisen Slipknot-soittovideon? Nyt mies siirtyy Phil Collinsin tuotannon pariin

Tässäpä video, jossa on paljon hyvää! Sepulturaan vuonna 2011 liittynyt Eloy Casagrande julkaisee Youtube-kanavallaan silloin tällöin soittovideoita, joissa mies paukuttaa läpi suosikkibiisejään. Hiljattain nähtiin esimerkiksi tulkinta Slipknotin People=Shit-rymistelystä, jonka Eloy soitti niin vastaanpanemattomalla voimalla, että esityksestä tuli pienoinen nettihitti. Tämän mainion videon voi katsoa täältä.

Millaista on hakea kitaristin paikkaa Metallicasta? Sepulturan Andreas Kisser kertoo aiheesta tarkemmin

Tiesitkös, että Andreas Kisser oli kerran vähällä päästä Metallican kiertuekitaristiksi? Näin meinasi käydä vuonna 1992, kun James Hetfield sai pahoja palovammoja keikalla käytetyistä pyroefekteistä. Hetfield joutui jättämään kitaran naulaan pitkäksi aikaa, ja Metallican, Guns N’ Rosesin sekä Faith No Moren yhteinen jättikiertue hoidettiin loppuun tuuraajan avulla.

Näin raikaa Motörhead brassivoimin – Sepulturan ja Motörheadin muusikot saman biisin kimpussa

I am the one, Orgasmatron, kähisi Lemmy Kilmister vuonna 1986. Nyt samaa ärisee vaihteeksi Sepulturan Derrick Green, kun brassibändi suuntasi karanteenisarjassaan katseensa vaihteeksi Motörheadin suuntaan. Kaverikseen Sepultura pyysi biisin alkuperäisen esttäjän Phil Campbellin, ja jälki on tiukkaa. Kuuntele osapuolten yhteinen Orgasmatron-läpiluenta alempaa.

Millaista jälkeä syntyy, kun Sepultura ja Anthrax palaavat kimpassa Roots-albumin tunnelmiin?

Tässäpä taas yksi projekti, jollaista tuskin olisimme aivan heti nähneet, ellei koronapandemia olisi pysäyttänyt maailmaa. Kun Anthraxin ja Sepulturan kaverit ovat muiden muusikoiden tavoin vailla keikkahommia, herroilla riittää aikaa esimerkiksi kokeilla, miten Roots-albumilla alun perin julkaistu Cut-Throat yhteistuumin. Tarkalleen ottaen tilanne menee niin, että Sepultura isännöi sessioita ja Scott Ian tarjoaa tulitukea. Kuuntele alempaa.