Nyt jysähtää nyrkillä silmäkulmaan! – Arionin uusi mahtisingle ennakkokuuntelussa

4.3.2016 13:44

Tarttuvaa melodista metallia soittavan Arionin perustukset luotiin vuonna 2011 ja melkoisen pian alkoikin tapahtua. Arion otti osaa Uuden musiikin kilpailuun vuonna 2013, jonka jälkeen viisikko kiinnitettiin Ranka Kustannukselle.

Arionin ensialbumi Last Of Us saapui markkinoille elokuussa 2014 ja pitkäsoitto vei nuorukaiset Japaniin asti – itse asiassa parikin kertaa. Se ei ollut mikään ihme, sillä Last of Us niitti useita lähes täysien pisteiden arvioita ja kriitikoiden kommentit olivat luokkaa ”säveltäjä-kitaristi Iivo Kaipaisen kynästä on lähtenyt sellainen määrä mahtavia biisejä, että kollegoilla pyörivät varmasti sukat jaloissa”.

Viime kuukaudet orkesteri on valmistellut odotettua kakkosalbumiaan. Sen ilmestymisen tarkka ajankohta ei ole vielä tiedossa.

– Tyylillisesti ei olla muututtu paljonkaan – mitä nyt tällä kerralla mennään suoremmalla meiningillä verrattuna debyyttiin. Levylle tulee rokimpia, yksinkertaisempia biisejä ja enemmän ”nyrkkiä silmään”. Sävellyksistä saattaa myös kuulla viimeaikaisen innostukseni hardrockiin. Varsinkin kertosäkeet on viety tällä kerralla huippuunsa!

Toistaiseksi nimetön levy on uuden laulajan Lassi Vääräsen (mm. Cønstantine) Arion-debyytti.

– Lassin valinta osui nappiin! Herra laulaa upeasti ja istuu tähän porukkaan erittäin hyvin, hehkuttaa Kaipainen.

Tulevan albumin ensimmäinen single- ja videolohkaisu on nimeltään At The Break Of Dawn. Kappale julkaistaan virallisesti 11. maaliskuuta, mutta Soundilla on nyt kunnia tarjota biisi kuultavaksi ennakkoon.

At The Break Of Dawn esittelee Lassin taidot sekä soundin, ja toki bändin nykymeininkiä muutenkin. Ja onhan siellä mukana eräs vierailijakin eli Amaranthen Elize Ryd, kertoo kitaristi.

Lisää luettavaa