RHCP:n Chad Smith vastaa yhdestä rockhistorian groteskeimmista jäynistä, mitä kiertuekavereille on tehty

Blink-182 oli jututettavana KROQ-radioaseman haastattelussa, ja poppunkkarit kertoivat erään, öh, kiintoisan yksityiskohdan vuonna 2000 soitetulta Australian-kiertueelta. Bändi kiersi tuolloin maata Red Hot Chili Peppersin ja Foo Fightersin kanssa, ja siellähän tapahtui kaikenlaista.

Eräällä keikalla nimittäin RHCP-rumpali Chad Smith kokeili oikein tosissaan Foo Fightersin Taylor Hawksinsin sietokykyä. Kuten arvata saattaa, Australian helteissä tulee rumpalille herkästi kuuma, joten perkussionistien vieressä pidetään tehokasta tuuletinta viileää ilmaa hönkäämässä.

Blink-182:n Travis Barker sitten huomasi erään Foo Fightersin keikan aikana, että Smith hengaili tuulettimen vieressä – kunnes avasi housunsa ja kusi siihen. Mielikuvitusta käyttämällä voi sitten kuvitella tilanteen: tuhansia ihmisiä katsomassa, keikka päällä, on kuuma, hiki virtaa ja rumpalikollega virtsaa tuulettimeen niin, että nestettä roiskuu oikein riemukkaana sateena yllesi. Ai että.

Ilmeisesti Hawkinsin huumorintaju kesti tämän suht kuvottavan metkun, sillä hän oli yksi vierailevista rumpaleista Smithin ja Will Ferrellin hyväntekeväisyyskonsertissa. Kerrankos sitä rapatessa roiskuu.