Artisti: Foo Fighters

Foo Fightersin uusi video vaikuttaa melkoiselta rakkauskirjeeltä jatsitupakan ja psykedeelien ihmeille

Eilen oli 20. huhtikuuta – päivämäärä, joka on tunnetusti niin kutsutun röyhyttelyporukan suosiossa. Myös Foo Fighters otti osaa tähän niin kutsuttuun kansainväliseen kannabispäivään julkaisemalla uuden musiikkivideon, jonka konnotaatioita ei tarvitse tutkia mitenkään suurennuslasin kanssa. Katso pätkä alempaa, onhan tuo melkoista trippailua!

Kun Foo Fightersin jättihitti sovitetaan Frank Sinatralle sopivaan crooner-muotoon, syntyy jotain kiintoisaa

Jos luulit, että Anthony Vincent olisi kadonnut kuvioista 10 Second Songs -konseptinsa kuopattuaan, olit väärässä. Muuntautumiskykyinen laulaja esittelee nyt kevytjazz-muotoon sovitetun tulkinnan Foo Fightersin Everlong-hitistä. Tällaiselta varmaan kuulostaisi, jos Frank Sinatra, Dean Martin tai joku muu alan taituri olisi saanut esityslistalleen Dave Grohlin hengentuotoksia. Hyvä veto!

Miten lähtee Foo Fightersilta aito 1970-luvun disco? Yhtye päätti pistää Bee Gees -vaihteen silmään

Herranen aika, mitä sieltä taas tulee. Foo Fighters vieraili hiljattain toimittaja-dj Jo Wileyn vieraana BBC Radio 2 -asemalla, ja yhtye innostui esittelemään discotaitojaan. Yhtye paljasti oman versionsa Bee Geesin You Should Be Dancing -hitistä vuodelta 1976, ja biisin kaveriksi on äänitetty vielä bändin tyylille uskollinen video. Katso alempaa.