Artisti: Blink-182

Arvon musiikkiyleisö: kun mietitte hyvää salasanaa nettipalveluihin, välttäkää ainakin näitä

Tämähän on mielenkiintoinen listaus. Brittiläinen National Cyber Security Centre julkaisi listan salasanoista, jotka ovat yleisimmin hakkeroitujen tunnusten listalla. Pohjana tutkimukselle on käytetty ainain Have I Been Pwned -sivustoa. Mukana on listaus myös siitä, mitkä bändien tai artistien nimet ovat listalla yleisimpiä, joten mikäli kuulut siihen ihmisryhmään, joka merkitsee salasanakseen jonkun populaarimusiikkivaikutteisen kehitelmän, vältä ainakin näitä.

Entinen Blink-182-keulakuva julkaisi videomateriaalia USA:n hallituksen ”UFO-havainnosta” – tunnettu astrofyysikko tyrmää väitteet: ”Soittele, kun alienit kutsuvat sinut illalliselle”

Blink-182- ja Angels & Airwaves -bändeistä tutun Tom DeLongen To The Stars -avaruusyhtiö julkaisi Gimbal-nimisen videon, jolla nähdään tuntematon lentävä esine. Suomalaisillekin televisiosta tuttu astrofysiikan tohtori Neil DeGrasse Tyson ei kuitenkaan usko DeLongen videoon.
Hieman taustoitusta on paikallaan: Aiemmin tämän vuoden aikana Tom DeLonge palkittiin yllättävästi vuoden UFO-tutkijana ja entinen punkpoppari aloitti työskentelemään huipputiedemiesten kanssa jonkinlaisen scifi-kulkuneuvon parissa. On myös käynyt ilmi, että DeLongen To The Stars…