Artisti: Blink-182

Entinen Blink-182-keulakuva julkaisi videomateriaalia USA:n hallituksen ”UFO-havainnosta” – tunnettu astrofyysikko tyrmää väitteet: ”Soittele, kun alienit kutsuvat sinut illalliselle”

Blink-182- ja Angels & Airwaves -bändeistä tutun Tom DeLongen To The Stars -avaruusyhtiö julkaisi Gimbal-nimisen videon, jolla nähdään tuntematon lentävä esine. Suomalaisillekin televisiosta tuttu astrofysiikan tohtori Neil DeGrasse Tyson ei kuitenkaan usko DeLongen videoon.
Hieman taustoitusta on paikallaan: Aiemmin tämän vuoden aikana Tom DeLonge palkittiin yllättävästi vuoden UFO-tutkijana ja entinen punkpoppari aloitti työskentelemään huipputiedemiesten kanssa jonkinlaisen scifi-kulkuneuvon parissa. On myös käynyt ilmi, että DeLongen To The Stars…

Entinen Blink-182-laulaja palkittiin vuoden UFO-tutkijana – kertoo julkaisevansa ”jotain mullistavaa” seuraavien 60 päivän aikana

Uutisoimme viime vuoden lokakuussa Wikileaks-paljastuksesta, jonka mukaan Blink-182:n laulaja-kitaristi Tom DeLonge tarjosi tietojaan UFOihin liittyen presidenttiehdokas Hillary Clintonin kampanjapäällikkö John Podestalle. Nyt maapallon ulkopuoliseen elämään keskittynyt verkkosivusto ja Youtube-kanava Open Minds TV on palkinnut DeLongen vuoden 2017 UFO-tutkijan tittelillä.

Norjalaisen metallifestivaalin esiintyjälistalta löytyy Sabatonia, Candlemassia, Emperoria ja… Blink-182

Noniin. Norjan Haldenissa vietetään raskaan rockin kekkereitä ensi vuoden kesäkuun 22. – 24. päivien välisenä aikana. Tons of Rock -nimellä kulkevan festivaalin lavalle astuvat tällöin muun muassa Sabaton, Emperor, Satyricon, Airbourne, Candlemass ja Amaranthe. Kaiken jyräyksen, hard rockauksen ja synkistelyn keskellä oma esiintymisvuoro on varattu myös skeittipunkin ikinuorille lähettiläille, eli Blink-182:n iloiselle miehistölle.