The Rasmus löytää paratiisin comeback-singlellä – suuntaa loppuvuodesta Euroopan-kiertueelle

31.3.2017 12:51

The Rasmus rikkoi viiden vuoden hiljaiselonsa tänään julkaistulla Paraside-singlellä ja ilmoitti samalla henkäyksellä suuntaavansa marraskuussa kymmenen keikan Euroopan-kiertueelle.

The Family -tuottajaryhmän kanssa toteutettu Paraside soi totutun tummanpuhuvasti ja hieman yhtyeen edellisiä The Rasmus– ja Black Roses -albumeita (2012 & 2008) orgaanisemmin. Koneet ovat tehneet tilaa Pauli Rantasalmen kitaroinnille ja paluun on tehnyt myös bändin lehtilogo, joka nähtiin viimeksi vuoden 2005 Hide From The Sunin kannessa.

”Paratiisi on suhteellinen käsite. Toisen helvetti voi olla toisen paratiisi”, Ylönen kirjoittaa kappaleen tarinasta bändin aiemmin julkaisemassa tiedotteessa.

The Rasmus ei ole toistaiseksi tiedottanut mahdollisen uuden albumin julkaisemisesta, mutta sitä odotellessa voi bändin uuteen tulemiseen syventyä kuuntelemalla alta löytyvän Paradisen.

Kesällä The Rasmus nähdään koti-Suomessa Raumanmeren Juhannuksessa (24. kesäkuuta) ja Virossa Puhajarve Jaanituli -festivaaleilla (23. kesäkuuta). Marraskuussa bändi kiertää Keski-Euroopassa kymmenen keikan voimin.

Lisää luettavaa