Artisti: Crystal Castles

Crystal Castlesin ympärillä vellova kohu paisuu: Ethan Kathin väitetyistä seksuaalirikoksista aloitettiin rikostutkinta

Lokakuussa alkanut ja pitkin syksyä rumemmaksi muuttunut kohu popyhtye Crystal Castlesin ympärillä on saavuttanut uuden välietapin. The Daily Beast uutisoi, että yhtyeen keskushahmoa Ethan Kathia (oik. Claudio Palmieri) epäillään virallisesti seksuaalirikoksista ja viranomaiset tutkivat asiaa.

Sotku Crystal Castlesin ympärillä sakenee: bänditoveriaan raiskauksesta syyttänyt Alice Glass sai itse haasteen raastupaan

Miten mahtaa tässä sopassa käydä? Kerroimme jo aiemmin Crystal Castles -yhtyeestä vuonna 2014 eronneen Alice Glassin kirjoituksesta, jossa laulaja syytti entistä yhtyetoveriaan Ethan Kathia (oik. Claudio Palmieri) muun muassa raiskauksesta. Glass väitti, että Kath pakotti hänet seksiin uhkaamalla erottaa hänet muuten bändistä, ja että Kath halusi muutenkin hallita itseään roimasti nuoremman Glassin elämää.

Rokkia, ruokaa ja hörhelödrinkkejä oransseissa tunnelmissa – Roskilde Festival | 4.-7.7.2013 Roskilde, Tanska

Johtuuko Roskilden vetovoima bändikattauksesta? Vapaasta alkoholipolitiikasta? Hyvännäköisistä ja käytännöllisistä tanskalaisista? Festivaalin oheisohjelmasta? Kruunuista ja vieraasta maasta? Ruuasta? Satu ja Heidi ottivat selvää.

Ruisrockiin artisteja, klubirintama paisuu – ja Aknestik tekee beatlesit

Ruisrock on kiinnittänyt uusia esiintyjiä. Mukana juhlahumussa ovat nimittäin kanadalainen Crystal Castles ja ruotsalainen Icona Pop. Kotimaisista nimistä soittavat Kerkko Koskinen Kollektiivi, PMMP ja Disco Ensemble.Melkoisen ärjy paketti on tarjolla Helsingin Nosturissa, kun Bonecrusher Fest soi maanantaina 25. maaliskuuta. Taitojaan käyvät lavalla esittelemässä Job For A Cowboy (USA), Beneath The Massacre (Can), War From A Harlot’s Mouth (Ger), ranskalaiset Gorod ja As They Burn sekä Make Them Suffer (Aus).Ruotsistakin tulee klubivieraita, kun deathmetal-yhtye Grave,…