Artisti: David Lynch

Kiintoisa kuvio: folktähti Donovan julkaisi itsensä David Lynchin ohjaaman musiikkivideon

Donovanin suuruusvuodet sijoittuvat 1960-luvulle Universal Soldierin ja Sunshine Supermanin aikoihin, mutta eipä artisti ole mihinkään hävinnyt varttuneemmalla iälläkään. Donovanin edellisestä albumista on vierähtänyt jo kahdeksan vuotta, mutta nyt mies esittelee maailmalle uuden videon, joka onkin varsin huomionarvoisen ohjaajan käsialaa – nimittäin Twin Peaksistä ja monista merkillisistä elokuvista tuttu David Lynch on menossa mukana. Katso alempaa.

David Bowie ei muistellut Twin Peaks -rooliaan pelkästään hyvällä, kertoo David Lynch

David Lynchin ja Mark Frostin hengentuote Twin Peaks täytti eilen komeat 30 vuotta. Klassikkosarjan avausjakso sai ensi-iltansa 8. huhtikuuta 1990, ja siitä lähtien on maailmassa kiertänyt toinen toistaan merkillisempiä teorioita siitä, kuka (tai oikeammin mikä) murhasi Laura Palmerin. Mielenkiintoista nähdä, toteutuuko se huhuttu neljän tuotantokausi vielä jossain vaiheessa.

Maistiaisia Tarjalta, Pet Shop Boysilta ja tietenkin David Lynchilta

Tarja Turunen julkaisee Colours In The Dark -albuminsa 23. elokuuta. Ensimmäinen singlelohkaisu Victim Of Ritual saapuu markkinoille cd- ja vinyylipainoksena 12. heinäkuuta, mutta ”epävirallinen debyyttimaistiainen” Never Enough on jo nyt kuultavissa. Kappale löytyy YouTubesta:Ruisrockiin saapuva brittiläinen poplegenda Pet Shop Boys taas julkaisee Electric-albuminsa 12. heinäkuuta. Ennakkotutustuminen onnistuu nyt Vocal-kappaleen myötä, joka soi ylväästi tässä alla:Paremminkin elokuvaohjaajana tunnettu David Lynch taas julkaisee The Big Dream -albuminsa heinäkuun…