Artisti: I Am the Night

Yön lapset, millaista musiikkia he tekevätkään: Markus Vanhalan black metal -yhtye I Am the Night jatkaa esiinmarssiaan

Omnium Gatherumista ja Insomniumista tuttu Markus Vanhala esittelee maailmalle toisen I Am the Night -biisin. Tämä bändi on Vanhalan, Janne Markkasen, Okko Solanterän ja Waltteri Väyrysen muodostama black metal -kokoonpano, joka kulkee musiikissaan Dissectionin, Emperorin ja Mayhemin kaltaisten alan pioneerien jalanjäljissä. Ensisingle Hear Me O’ Unmaker oli varsin lupaava pelinavaus, ja sama tyylitaju pelaa tällä Ode to the Nightsky -uutuudellakin. Katso musiikkivideo alempaa!

Jos Emperor ja Dissection kiinnostavat, tarkasta tämä – Insomniumin Markus Vanhala herätti vanhan black metal -yhtyeensä eloon

Kylläpä kirskuu mukavasti vanhojen pahojen aikojen hengessä! Insomniumin ja Omnium Gatherumin riveissä 2000-luvulla menestystä niittänyt Markus Vanhala päätti palata nuoruusvuosiensa fiiliksiin ja herättää pandemiahiljaisuuden aikana henkiin 1990-luvulla alun perin kehitetyn I Am the Night -bändinsä. Soittokaverina toimi silloin ja on edelleen entinen Omnium Gatherum -toveri Janne Markkanen, ja uuteen nousuun on lisäksi pyydetty mukaan Okko Solanterä sekä muun muassa Paradise Lostista tuttu Waltteri Väyrynen.