Artisti: Paha Kaksonen

Ensinäyttö: Rane Rautiainen & Paha Kaksonen esittää laulun miehestä, joka ei katunut mitään

Nyt mennään tiukasti Hunter S. Thompsonin jalanjäljissä. Kun Thompsonin viimeisiin toiveisiin kuului, että hänen tuhkansa tulee ampua tykillä pitkin pitäjää, niin Rane Rautiainen & Paha Kaksonen esittää samansuuntaisen kappaleen miehestä, joka ei katunut mitään. Tämän kaverin tuhkat tosin liidätetään biisissä avaruuteen saakka. Katso kappaleeseen kuvattu musiikkivideo alempaa.

Rane Rautiainen ja Paha Kaksonen tamppaa Turbo Loverin jalanjäljissä – Uusi musiikkivideo läväyttää silmille 1960-luvun sexploitaatio-kuvastoa.

Rajuilman ex-solisti Rane Rautiainen ja Paha Kaksonen jatkavat yhteistyötä 19. lokakuuta julkaistavan albumin merkeissä. Vuonna 2016 alkaneen kumppanuuden hedelmiä esitellään nyt tuoreen Kiimaa-singlen sekä kappaleeseen tehdyn musiikkivideon kanssa.

Turha sota, voittajia vailla – Paha Kaksonen marssittaa kentälle uuden ep:n ja musiikkivideon, ensi-ilta Soundissa

Jyväskyläläinen Paha Kaksonen jatkaa yhteistyötä entisen Rajuilma-laulajan Rane Rautiaisen kanssa. Tänään kokoonpano esittelee uuden ep:n, jolta löytyy Turha sota -nimikappaleen lisäksi uusi versio yhtyeen debyyttilevyn Ei se satu -biisistä sekä kaksi livetaltiointia viimesyksyiseltä Lutakon-keikalta, jolla bändi esitti Rajuilman tuotantoa.

Monipuolisesti kotimaasta: Insomnium, Paha Kaksonen ja Sin Cos Tan

Children Of Bodomin matkassa Eurooppaa syys- ja lokakuussa tahkoava Insomnium on julkaissut kiertuetta ja ensi keväänä ilmestyvää seuraavaa studioalbumia promotoivan Ephemeral-biisin lyriikkavideon.- Päätimme julkaista uutta materiaalia jo tässä vaiheessa. Samalla testasimme erilaisia studioita ja työskentelyä eri tyyppien kanssa. Ephemeralin rummut äänitti SF Sound -studion Kimmo Perkkiö, muiden instrumenttin jäätyä Teemu Aallon (Korkeakoski-studio, Kotka) harteille. Miksaus ja masterointi tapahtuivat Ruotsissa, André Alvinzin ja Jens Bogrenin toimesta, kertoo…