Suoraa puhetta himosta: ensinäytössä Rane Rautiaisen ja Pahan Kaksosen lievästi NSFW-henkinen video

16.8.2023 12:13

Nyt on ensinäytössä tarjolla tuhti annos rouheaa kotimaista rockmusiikkia. Asialla on Rane Rautiainen & Paha Kaksonen, joka julkaisee 20. lokakuuta viiden biisin mittaisen ep:n nimeltä Viimeinen mies pystyssä. Yleisö pääsee nyt ottamaan tulevaan tuotokseen tuntumaa Liian kuuma -biisiin tehdyn musiikkivideon avulla. Katso ylempää!

”Videossa yhdistetään Electric Fox Studiosin äänityssessioissa taltioitua liikkuvaa kuvaa arkistosta kaivettuihin 1950–60-lukujen pin up -filmeihin. Lopputulos on yhdistelmä rumia ja hikisiä rokkiukkoja ja varsin viatonta takavuosien naiskauneutta. Ehkä on silti turvallisinta luokitella video NSFW-luokkaan”, yhtye kommentoi.

Mitä tulevaan minilevyyn tulee, orkesteri uhkuu tyytyväisyyttä aikaansaannokseensa. ”Tätä kehtaa esitellä rinta rottingilla”, yhtye sanoo.

”Kaikki musiikintekijät hehkuttavat aina uusinta julkaisuaan, mutta me olemme tulevasta ep:stä ihan helvetin ylpeitä. Väitän, ettei tämänkaltaista suomenkielistä rockia tässä maassa juuri tehdä. Tämä ei ole mikään pölyinen hevipastissi, vaikka klassisen raskaan rockin aarreaitastakin on haettu sävyjä. Ja Ranen lauluhan on aivan timanttia”, kitaristi Hässi sanoo.

Rane Rautiainen & Paha kaksonen pitää majaa Facebookissa täällä, ja yhtyeen omat verkkosivut sijaitsevat tässä osoitteessa. Tulevista keikoista varmasti tiedotetaan näissä kanavissa.

Lisää luettavaa