Artisti: The Birthday Party

Nick Cave julkaisi koskettavan muistokirjoituksen Anita Lanelle – ”Hänen rakastamisensa oli sekä helppoa että pelottavaa”

Uutisoimme aiemmin tänään, että laulaja-lauluntekijä Anita Lane nukkui pois 61-vuotiaana. Lane seurusteli aikoinaan Nick Caven kanssa ja oli mukana The Birthday Party- sekä The Bad Seeds -yhtyeiden toiminnassa toimien Caven muusana ja kirjoittaen yhtyeille myös sanoituksia. Lanen käsialaa ovat muun muassa kappaleiden A Dead Song, From Her To Eternity sekä Stranger Than Kindness tekstit.

Nick Cavelle Spotify-sovellus – kuuntele ääritummaa rienausta -soittolista

Kun on yhtä laaja tuotanto kuin Nick Cavella, voi tehdä vaikkapa näinkin nerokkaan sovelluksen.Nick Caven Spotify-sovelluksessa voi kuunnella australialaisen koko tuotantoa (mukaan lukien Birthday Party, Grinderman ja leffasoundtrackit) erilaisten tunnelmien mukaan. Mielialojen joukosta löytyvät muun muassa sex, comic ja murder & mayhem.Sovelluksen mainostekstin mukaan itse Cave on ollut määrittelemässä, että mihin tunnelmaan mikäkin biisi sopii.Pitihän sitä testata. Pyöräytimme ison pyörän ensin kohtaan ”Blashphemy” ja sen jälkeen plus-napin kautta…