Donald Trump on onnistunut suututtamaan nyt myös sekä Queenin että yhtyeen fanit

Brian May kertoo verkkosivuillaan saaneensa runsaasti hämmentyneitä yhteydenottoja, joissa kysytään, ovatko Queenin jäsenet aivan oikeasti antaneet Yhdysvaltain presidentiksi mielivälle republikaaniehdokkaalle Donald Trumpille luvan käyttää We Are the Championsia vaalitilaisuuksissaan. Viestin perusteella tilanne taitaa olla uusi Maylle itselleenkin.

”Tämä ei ole virallinen Queen-lausunto, mutta voin vakuuttaa, ettemme ole antaneet lupaa kappaleen käyttämiseen. Ryhdymme toimenpiteisiin varmistaaksemme, ettei näin tapahdu enää uudelleen”, May kirjoittaa.

”Emme ole koskaan halunneet Queenin musiikkia käytettävän poliittisissa tilaisuuksissa. Musiikkimme ilmentää omia unelmiamme ja uskomuksiamme, mutta se on tarkoitettu aivan kaikkien kuunneltavaksi ja nautittavaksi.”

Mayn kanta Trumpin vaaliteemoihin tulee paremmin selville kitaristin kirjepalstalla, jolla hän vastaa kyselijälle ryhtyvänsä kaikkiin toimenpiteisiin etäännyttääkseen Queenin Trumpin ”vastenmielisestä kampanjasta”.

Jupakka sai alkunsa We Are the Championsin kajahdettua viimeisten esivaalien päätteeksi Trumpin voitonjuhlissa tiistaina.