Artisti: Queen

Oliko George Michael korvaamassa Freddie Mercuryn Queenin laulajana 1990-luvulla? Roger Taylor kommentoi huhua

Freddie Mercuryn muistokonsertti Wembley-areenalla vuonna 1992 oli katkeransuloinen jättimenestys – voimannäyte, jonka aikana lavalla nähtiin vuoron perään sellaiset musiikkimaailman jättiläiset kuin Elton John, Robert Plant, Roger Daltrey, Tony Iommi, Guns N’ Roses, Metallica, David Bowie ja George Michael. Koskaan myöhemmin ei saman kaliiperin kokoontumista ole nähty, mahdetaanko koskaan nähdäkään.

Brian May löysi arkistoistaan jotain kiintoisaa – Queenin ystäville lienee tulossa huomionarvoista kuultavaa

Queenista kasvoi 1970-luvulla yksi rockmaailman jättiläisistä, mutta millaisista lähtökohdista yhtye ponnisti liikkeelle? Nyt näyttää siltä, että itse kukin voi pian ottaa tästä omin korvin selvää. Brian May nimittäin löysi arkistoistaan huomionarvoisen tallenteen, joka saattaa hyvinkin päätyä vielä yleiseen jakeluun.

Miten Alissa White-Gluzilta irtoaa aito Queen-klassikko? Arch Enemyn laulaja heittäytyy Freddie Mercuryn tontille

Tässäpä kiintoisa pieni cover-esitys. Arch Enemyn laulaja Alissa White-Gluz ja Testamentin Alex Skolnick päättivät esittää aikansa kuluksi hivenen Queenia, ja esityslistalle valikoitui kaikkien tsemppibiisien äiti We Are the Champions. Esityksestä julkaistiin hiljattain tutunmallinen koronavideo, jonka voi tarkastaa alempaa. Hyvinhän nuo vetävät!

Viraali-ilmiöksi noussut kuva Bernie Sandersista löysi tiensä myös ikonisten levyjen kansiin – Katso hauskat muokkaukset

Kuva yhdysvaltalaispoliitikko Bernie Sandersista värjöttelemässä presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisissa levisi nopeasti viraali-ilmiöksi. Eikä mennyt aikaakaan, kun Sanders-meemi löysi tiensä myös klassikkoalbumien kansitaiteisiin ja Instagramiin on ilmaantunut useampia tilejä, jotka ovat vihkiytyneet nimenomaan tähän aiheeseen.