Artisti: Queen

Komea Bohemian Rhapsodyn parodiaversio tiivistää koko somekinastelun naurettavuuden

Kun Queen-elokuva Bohemian Rhapsody tekee kovaa tulosta elokuvateattereissa, ilmaantuu verkkoon tasaisin väliajoin kaikenlaisia enemmän tai vähemmän kieli poskessa toteutettuja Queen-covereita. Yksi nerokkaimmista on epäilemättä tämä Dustin Ahkuoin BoRhap-parodia, joka tiivistää ansiokkaasti, millaiseksi keskustelualustaksi Facebook on ajan mittaan muuttunut. Katsopa video yläpuolelta ja yritä väittää, etteikö koomikko olisi oikeilla jäljillä vinoilussaan!

Yngwie Malmsteen, Steve Vai ja Zakk Wylde esittämässä Bohemian Rhapsodya – uhka vai mahdollisuus?

No nyt on vaaran merkkejä ilmassa. Vanhan koulukunnan kitarasankarit Yngwie Malmsteen, Steve Vai, Zakk Wylde ja Nuno Bettencourt ovat paraikaa yhteisellä Generation Axe -kiertueella, jossa vinguttajagurut esittävät yhdessä versioita kaikenmoisista klassikkobiiseistä Repertuuria löytyy Deep Purplesta Paganiniin ja Queeniin saakka, eli Steve Vai lienee ollut oikeilla jäljillä kuvaillessaan kiertuetta ”kontrolloiduksi kaaokseksi”.

Millainen Bohemian Rhapsodysta olisi tullut, jos se olisikin levyttänyt System of a Down?

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, ja tämä 10 Second Songs -esitys on ehdottomasti yksi niistä. Anthony Vincent keksi äänittää tuoreen Queen-elokuvan tiimoilta uuden version brittilegendan kuuluisimmasta kappaleesta, mutta nyt biisi esitetään vähän totutusta poikkeavalla tavalla – nimittäin System of a Downin tavalla. Kuuntele yläpuolelta.