Kiinnostaisiko kitara, jolla on säestetty Robert Plantia? Sellainenkin on tarjolla, kun Whitesnake-legenda myy soitinkokoelmaansa

1.8.2023 22:11

Whitesnaken riveistä parhaiten tunnetun blues/rock-veteraani Bernie Marsdenin soitinkokoelma on myynnissä ATB Guitarsin kautta, uutisoi MusicRadar.

Miehen kuuluisa vuoden 59 kultakantinen Les Paul, joka tottelee nimeä Beast, ei ole sentään pölkyllä. Muuta herkkua on tarjolla sitten senkin edestä.

Esimerkkeinä mainittakoon muun muassa kaksikaulainen vuoden 79 Ibanez Artist sekä vuoden 1952 Gibson ES-295, jonka Marsden kehui vuonna 2014 kulostavan erinomaiselta pikkuvahvistimen läpi soitettuna. Lisäksi kaupan on vuoden 64 Gibson ES-345 TDSV, jota voi kuulla Whitesnaken vuoden 1978 Trouble-debyyttikokopitkällä.

Eittämättä mielenkiintoisimpiin myyntikohteisiin lukeutuu vuoden 61 Fender Telecaster Custom, jota Marsden on omien muistikuviensa mukaan käyttänyt vain kerran, ja silloinkin säestäessään Robert Plantia juontaja/radiopersoona Bob Harrisin syntymäpäiväjuhlissa.

Ihan pikkurahalla soittimet eivät ymmärrettävästi liiku, mutta mikäli taskuissa polttelee tai on muutoin vain kiinnostunut kitaraerotiikasta, kannattaa suunnata tänne.

Lisää luettavaa