Artisti: Joey Ramone

Punkpioneeri Joey Ramonesta puuhataan elämäkertaelokuvaa Netflixille – pääosan esittäjä selvillä

Netflix ja STXfilms työstävät elämäkerrallista elokuvaa The Ramones -keulakuva Joey Ramonesta. I Slept With Joey Ramone -niminen filmi perustuu Joeyn veljen Mickey Leighin samannimisiin muistelmiin. Punk-ikonia tulee näyttelemään Saturday Night Livestä, The King of Staten Island- ja tulevasta The Suicide Squad -elokuvasta tuttu Pete Davidson.

Montako kultalevyä The Ramones on saanut Yhdysvalloissa? Et taatusti tiedä!

Newyorkilainen The Ramones kuuluu arvostettuun Rock ’n’ Roll Hall Of Fameen ja se on ehdottomasti eräs kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista rockyhtyeistä. Äkkiseltään luulisi, että elävien kirjoissa vielä olevien orkesterien jäsenien seinillä roikkuisi kultaa ja platinaa oikein urakalla, mutta näinhän ei tunnetusti ole.Hyvin pitkään ainoa kultalevyrajan (puoli miljoonaa kopiota) ylittänyt The Ramones -levy oli vuonna 1988 julkaistu kokoelma Ramones Mania. Edes pientä oikeutta tähän maailmaan kuitenkin saatiin 30. huhtikuuta 2014, jolloin bändin…

Runsaasti Joey Ramone -tavaraa huutokaupattavana

The Ramones -solisti Joey Ramonen perikunta on laittanut myyntiin laulajalegendalle kuuluneita tavaroita.RR Auction -sivulla on myynnissä noin sadan levyn vinyylikokoelma, paitoja, kitaroita, custom-nahkatakki ja vieläpä passikin. Koko lista löytyy täältä eivätkä lähtöhinnatkaan huimaa päätä, ainakaan kovin pahasti. Tavarat ovat myynnissä aikavälillä 14.-21.2.Otetaan tähän myös vetäisy vuonna 2001 menehtyneen Joen Ramonen viime vuonna ilmestyneeltä …Ya Know -levyltä. Kun Joey sen sanoo niin niinhän se on – eli Rock And Roll Is The Answer: