Punkpioneeri Joey Ramonesta puuhataan elämäkertaelokuvaa Netflixille – pääosan esittäjä selvillä

15.4.2021 20:58

Netflix ja STXfilms työstävät elämäkerrallista elokuvaa The Ramones -keulakuva Joey Ramonesta. I Slept With Joey Ramone -niminen filmi perustuu Joeyn veljen Mickey Leighin samannimisiin muistelmiin. Punk-ikonia tulee näyttelemään Saturday Night Livestä, The King of Staten Island– ja tulevasta The Suicide Squad -elokuvasta tuttu Pete Davidson.

Projektista tiedotettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017, jolloin Nick Cassavetesin kerrottiin olevan kiinnitetty projektin luotsiksi. Nyt suunnitelmat ovat muuttuneet sen verran, että ohjaajaksi on pestattu Davidsonin vanha tuttu Jason Orley, joka vastaa muun muassa koomikon stand-up-spesiaali Pete Davidson: Alive from New Yorkista. Kaksikko vastaa myös tulevan rainan käsikirjoituksesta. Projektilla on Joey Ramonen perheen siunaus.

”Kun jaat vuoteen jonkun kanssa — etkä pelkkää vuodetta, vaan lapsuuden, perheen ja elämän — tunnet tuon henkilön paremmin kuin kukaan muu”, STXfilms Motion Picture Groupin Adam Fogelson kommentoi. ”Mickey Leigh ei ainoastaan tehnyt yhteistyötä veljensä bändin kanssa — hänellä on korvaamattomia muistoja ja näkemyksiä Joey Ramonesta. Hän tuki veljeään kun kukaan muu ei sitä tehnyt, ja hän todisti tämän selättävän vastoinkäymisiä mitä dramaattisimmilla tavoilla. I Slept With Joey Ramone on upea rock-eepos, josta saa yhtä upean rock-elämäkerran, joka erottuu muista universaalilla tarinallaan perheestä. Pete on täydellinen rooliin ja olemme innoissamme, että hän ja Jason tuovat tämän rockin ikonin eloon ja olemme riemuissamme päästessämme tekemään yhteistyötä Netflix-ystäviemme kanssa.”

Lisää luettavaa