Artisti: John Legend

Joulukalenteri, luukku 20: Cheek suosittelee

Soundin joulukalenterissa joku artisti raottaa päivittäin luukkua kuluneen vuoden musadiggailuihinsa. Luukussa 20 suosituksensa antaa täysin uskomattomiin saavutuksiin kuluvan vuoden aikana yltänyt rap-artisti Cheek.”Kuluvana vuonna ei ole oikeastaan ilmestynyt yhtäkään kokonaista törkeään voimarotaatioon yltänyttä tai ainakaan jäänyttä albumia… Mutta John Legendin Love In The Future -levyltä on helppo nostaa esiin biisit Who Do We Think We Are ja Hold On Longer. Näiden kappaleiden tunnelmasta löytyy jotakin selittämättömän hienoa sielukkuutta.Hieman…

Soul-iltamat porilaiseen tapaan – Pori Jazz | 19.7.2013 Kirjurinluoto Arena ja LP 48, Pori

Joka kesä kitistään siitä, kuinka Pori Jazzissa kuullaan aivan liian vähän jazzia. Harvemmin festivaalia muistetaan kiitellä siitä, että se tuo vuodesta toiseen maahan kunnioitettavan määrän parhaita soulin tekijöitä. Joukkoon mahtuu niin eläviä legendoja, nousevia kykyjä kuin uransa huipulla paistattelevia tähtiäkin.

John Legend ja The Roots yhteistyössä

Kuusinkertainen Grammy-voittaja John Legend, joka on aikaisemmin tehnyt yhteistyötä muun muassa Kanye Westin, Jay-Z:n, Alicia Keysin kuin Black Eyed Peasin kanssa, julkaisee nyt yhteislevyn The Rootsin kanssa. Wake Up! -albumi ilmestyy 22. syyskuuta.