John Legend saapuu Suomeen – Supertähti lisätty Pori Jazzin ohjelmistoon

Moninkertaisesti palkittu Legend tekee paluun Kirjurinluotoon.
17.2.2020 09:00

Viihdemaailman megatähti ja palkintorohmu John Legend saapuu pitkän tauon jälkeen taas Suomeen. Yhdysvaltalaisartisti esiintyy Pori Jazzeilla torstaina 16. helmikuuta. Liput kyseiselle festivaalipäivälle tulevat myyntiin perjantaina 21. helmikuuta kello 9.

Tammikuussa uusimman Conversations In The Dark -kappaleensa julkaissut Legend on nähty Suomessa ja Pori Jazzissa viimeksi kesällä 2013. Hän on julkaissut kuusi studioalbumia, jonka isoin hitti, vuoden 2013 Love In The Future -albumin All Of Me -single on kerännyt Spotifyssa jo yli miljardi kuuntelukertaa. Lisäksi urallaan niin laulajana, säveltäjänä, näyttelijänä ja tuottajana kunnostautuneen Legendin palkintokaapista löytyy kaikki neljä Yhdysvaltojen merkittävintä viihdealan tunnustusta eli Emmy-, Grammy-, Oscar- sekä Tony-pystit. Vastaavan neljä suoran on tähän päivään mennessä saanut vain 15 henkilöä.

Pori Jazzin muut lipputyypit torstain (16.7.) päivälippuja lukuun ottamatta ovat myynnissä Ticketmasterissa. Kirjurinluodon pääkonserteissa nähdään tänä kesänä John Legendin lisäksi muun muassa Herbie Hancock, Charles Lloyd Kindred Spirits ja Gov’t Mule (torstai 16.7.), Gwen Stefani ja Avishai Cohen Trio (perjantai 17.7.) sekä Dido ja Cécile McLorin Salvant (lauantai 18.7.).

Lisää luettavaa