Artisti: N.E.R.D.

AC/DC:tä voi yhdistää yllättäviin biiseihin, jos käyttää mielikuvitusta – tarjolla kovan luokan mashup

Mitä tapahtuu, jos AC/DC:n Back in Blackin yhdistää sellaisiin aivan eri tyylisuunnan hitteihin kuin N.E.R.D.:in Lapdance ja Big & Richin Save a Horse (Ride a Cowboy)? Kuuntele itse, jos uskallat. Armoitettu mashup-tykittelijä DJ Cummberbund on palannut jälleen uudella väännöksellä, ja taas kerran täytyy nostaa hattua miehen taidoille.

Daft Punk: Jo kolme uuden albumin pohjustusvideota julki

Daft Punkin uutuusalbumi Random Access Memories ilmestyy 17. toukokuuta.Yhtye taustoittaa tulevaa mielenkiintoisella The Collaborators -videosarjalla.  Äänessä ovat jo olleet italodisco-legenda Giorgio Moroder, house-tuottaja Todd Edwards ja Chic-legenda Nile Rodgers.Epävirallisen tiedon mukaan albumilla ovat mukana myös ainakin The Strokesin laulaja Julian Casablancas ja Pharrell Williams – saapa nähdä, ovatko he jatkossa äänessä omilla videoillaan.Katso videot tässä alla:

N.E.R.D konsertoi Helsingissä

Tuottajamestari Pharrel Williamsin johtama N.E.R.D (tai vaihtoehtoisesti N*E*R*D) esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla keskiviikkona 17. joulukuuta. Kyseessä on ryhmän ensimmäinen visiitti Suomeen. Konserttiliput tulevat myyntiin tiistaina 11. marraskuuta.