Artisti: Scars On Broadway

Mitä System of a Downin Daron Malakian puuhaa nykyään? Synkeitä asioita, näemmä

Daron Malakian näyttää olleen hiljattain pahalla tuulella. Miehen johtama Scars on Broadway -yhtye julkaisi uuden videon, ja tämä Guns Are Loaded -biisiin tehty kuvaelma on sangen kolkkoa katsottavaa. Tarkasta pätkä yläpuolelta ja kuuntele samalla, millaista musiikkia tämä SOAD-maestro tekee nykyään, kun vanhat bändikaverit ovat kiireisiä kuka missäkin.

System of a Down -kitaristi kommentoi, miksi uutta levyä ei kuulu: ”Kaikki bändistä eivät ole samalla kanavalla”

System of a Downin nimi vilahtelee keikkamainoksissa tasaisin väliajoin, mutta uutta musiikkia ei yhtyeeltä ole pitkään aikaan kuultu. Vuoden 2005 Hypnotize pysyy sinnikkäästi orkesterin viimeisenä levytyksenä, vaikka bändin jäsenet ovat kukin tahollaan muuten kiireisiä.

Uutta System Of A Down -albumia odottelevat fanit saavat vielä malttaa – Daron Malakian paljastaa herättävänsä toisen bändinsä henkiin

System Of A Down -fanit ovat odottaneet uutta musiikkia bändin vuonna 2010 paluusta lähtien. Aiemmin keväällä bändi herätteli huhuja uudesta levystä Twitter-profiilissaan julkaistuilla kuvilla, mutta tuotti faneilleen karvaan pettymyksen julkistamalla vain kourallisen Yhdysvaltain-keikkoja.

Apocalyptica valmistelee albumia – mukana maailmanluokan solisti

Rajoja rikkova selloyhtye Apocalyptica julkaisee kahdeksannen studioalbuminsa ensi vuoden alkupuolella. Bändi työstää parhaillaan odotettua pitkäsoittoa ja toistaiseksi nimettömän levyn kaikista lauluosuuksista vastaa System Of A Down -kaksikon eli Daron Malakianin ja John Dolmayanin perustamassa Scars on Broadway -bändissä vaikuttava Franky Perez.Esimerkiksi Slashinkin kanssa työskennellyt Perez toimii myös Apocalyptican tulevan kiertueen solistina.Tauolta palaavan Apocalyptican miehet eivät ole varsinaisesti lepäilleet ”sapattivuotensa” aikana. Eicca Toppinen on…