Uutta System Of A Down -albumia odottelevat fanit saavat vielä malttaa – Daron Malakian paljastaa herättävänsä toisen bändinsä henkiin

18.4.2018 17:14

System Of A Down -fanit ovat odottaneet uutta musiikkia bändin vuonna 2010 paluusta lähtien. Aiemmin keväällä bändi herätteli huhuja uudesta levystä Twitter-profiilissaan julkaistuilla kuvilla, mutta tuotti faneilleen karvaan pettymyksen julkistamalla vain kourallisen Yhdysvaltain-keikkoja.

Vaikka System Of A Down ei palaa levytyskantaan, niin yhtyeen luovaksi hengeksi tunnettu Daron Malakian ei lepää laakereillaan. Malakian kertoo Instagram-profiilissaan herättelevänsä henkiin Scars On Broadway -projektinsa, joka julkaisi toistaiseksi ainoan levynsä vuonna 2008 System Of A Downin viettäessä taukoa.

– Ensimmäinen kappale/video toiselta Scars On Broadway -albumilta tulee ulos 23. huhtikuuta. Voi, se on totta. Se on pirun totta, Malakian kirjoittaa.

Tuleva albumi julkaistaan Daron Malakian and Scars On Broadway -nimellä. Tulevan musiikkivideon ohjaaja Mikael Sharafayan julkaisemasta kuvasta selviää, että uudessa Scars On Broadway -kokoonpanossa ei nähdä System Of A Down -rumpali John Dolmayania, joka hoiti rumpalin tonttia bändin ensimmäisellä levyllä.

Lisää luettavaa