Artisti: U.F. Ojala

Vaihtoehtoiset keskikesän bileet – Underground juhannus tarjoaa ilmaiseksi 33 bändin kattauksen

Juhannuksen tuskin on erityisemmin tekemisen puutetta kenelläkään, mutta erittäin tervetullut uusi juhla kyseiselle viikonlopulle on Tampereen Hiedanrannan alueella järjestettävä Underground juhannus. 23.–24.6. juhlittava festari levittäytyy kolmelle lavalle, joilla esiintyy yhteensä 33 artistia. Lisäksi tarjolla on muunlaista alueohjelmaa, sauna ja tietenkin kokko.

Kanteleet soivat Kalevalan päivän kunniaksi – Esittelyssä Kalpean Hevosen single, jolla ei nimestään huolimatta kantele soi

Tämän päivän kohdalla kalenterissa lukee Kalevalan päivä. On siis mitä otollisin päivä esitellä Kaukaa kanteleet soivat -niminen laulu. Tosin valitettavasti/onneksi (valitse itsellesi mieluisampi vaihtoehto) tällä Kalpea Hevonen -yhtyeen tulevan albumin ensisinglellä ei kanteletta kuulla.

Ensiesitys: Lennosta editoitu vhs-video U.F.Ojalan kappaleeseen LSD rockryhmä

Musavideota voi väkertää tietokoneella editissä päiväkausia, tai sitten voi tehdä kuten uuden U.F.Ojala-videon tapauksessa. Videon tekemiseen meni täsmälleen se aika kuin video kestää: kaikki kuvattiin livenä ja video miksattiin lennosta videomikserillä.