Onko Judas Priestin taru jo loppusuoralla? Rob Halfordin vastaus on selvä

27.3.2024 09:49

Judas Priest -keulakuva Rob Halfordilta kysyttiin saksalaisen Rock Antennen haastattelussa, onko vuonna 1969 perustettu legendaarinen hevirykmentti tulossa tiensä päähän.

Tänä vuonna 73 vuotta täyttävä laulaja ei halua edes ajatella asiaa.

”Ei, ei. Se on hyvä kysymys, mutta vastaus on ei”, Halford sanoo. ”Jos loppua ryhtyy ajattelemaan, askel alkaa tavallaan painaa ja puhti hyytyä, valo himmenee. Luulen, että se pätee kaikkiin bändissä. Olemme vain kovin kiitollisia siitä missä nyt olemme 19. studioalbumimme Invincible Shieldin kanssa.”

”Luulen, että jos sanoo ääneen ’vielä yksi kiertue ja sitten lyödään pensselit santaan’ tai ’vielä yksi levy ja sitten voimme lopettaa’… Hei, elämä on elämää. Meillä kaikilla on ajatuksia, kuten ’voi luoja. Minun täytyy mennä tänään töihin. Haluaisin vain köllötellä sängyssä ja katsoa telkkaria.’ Se on täysin normaalia. Mutta vastapainoksi täytyy ottaa huomioon kaikki mahtavat jutut, joilla Judas Priestiä on siunattu.”

”Ja mitä tulee vastuuseen — sitä on faneilleen kaiken velkaa”, Halford lisää. ”Joten meidän täytyy palata Saksaan, Itävaltaan, Italiaan, Ranskaan, Espanjaan, Japaniin, Uuteen-Seelantiin, Australiaan. Kaikki mahtavat fanimme odottavat näkevänsä bändin ja pääsevänsä juhlistamaan Judas Priestin tekemää musiikkia.”

Lisää luettavaa