Artisti: Rob Halford

Rob Halford sanoo olleensa vihainen kuultuaan Judas Priestin Hall of Fame -nimityksen tarkemmasta muodosta – ”Se on turhauttavaa”

Judas Priest nimitetään viimein tänä vuonna Rock And Roll Hall Of Fameen. Tätä on metallipiireissä odotettu jo vuosien ajan, mutta nimityksen tarkempi muoto on saanut jotkut kyseenalaistamaan sen legitimiteetin. Yhtye ei nimittäin nouse kunniagalleriaan tavalliseen tapaan esiintyjien kuten Eminemin, Dolly Partonin, Pat Benatarin ja muiden kanssa. Sen sijaan Priest palkitaan erityisellä Musical Excellence Awardilla.

Mitä mieltä Rob Halford on Spotifyn ja Neil Youngin kädenväännöstä? Judas Priest -laulaja kommentoi kohua

Neil Youngin ja Spotifyn välisestä kaksinkamppailusta laajemmaksi liikehdinnäksi levinnyt Joe Rogan -keskustelu on hallinnut mediakenttää viime päivinä. Ensin Neil Young ilmoitti vetävänsä tuotantonsa pois suoratoistopalvelusta, ellei Spotify ennemmin poista valikoimistaan Joe Roganin koronahuuhaata levittänyttä podcastia. Spotify valitsi Youngin ja Roganin väliltä viimeksi mainitun, minkä vuoksi useat muutkin artistit ovat ilmoittaneet vetävänsä tuotantonsa pois palvelusta. Viimeisimmäksi loputkin laulajat Crosby, Stills, Nash & Young -nelikosta ilmoittivat…