Turmiön Kätilöt turvautuu vuokrapelaajaan täyttääkseen toisen laulajan tontin – ”Ensimmäisenä ajatuksena oli vedellä nuo voksut yksin…”

Kuten Turmion Kätilöt aivan hiljattain lupailikin, on yhtye pestannut nyt uuden laulajan alkuvuodesta taustajoukkoihin siirtyneen Spektaakkelin saappaisiin.

Bändin julkaiseman tiedotteen mukaan tulevalla kiertueella mikrofoniin ääntelee Fear Of Dominationin Saku Solinin näköinen ja kuuloinen kaveri nimeltään Shag-U. Bändin mukaan kyse ei ole kuitenkaan vakituisesta pestistä vaan ”vuokrapelaajasta”, joka hoitaa levyjulkaisukiertueen sekä kesäfestivaalit.

”Ensimmäisenä ajatuksena oli vedellä nuo voksut yksin. Kuitenkaan ajatus siitä että osa lauluista tulisi taustanauhalta ei oikein kiinnostanut. Shag-U on firman miehiä jo pidemmältä aikaa, joten menimme autotalliin ja rasvasimme kyr… kyynärtaipeet. Hitto että toimi, tiesin heti että muidenkin pitää kuulla tämä”, kommentoi MC Raaka Pee.

”Luonnollisesti se nöyräksi vetää, kun moiselle paikalle pyydetään ja koetaan soveltuvaksi. Tarkoitus tässä ei ole korvata ketään, vaan auttaa tovereita ja tuoda minun osaltani uutta tuulta Turmion Kätilöihin”, toteaa puolestaan itse Shag-U.

Turmion Kätilöt nousee Shag-U:n kanssa lavalle ensimmäistä kertaa tulevana perjantaina 17. maaliskuuta Kuopion Henry’s Pubissa, josta samana päivänä julkaistavan Dance Panique -albumin kiertue alkaa.