Artisti: All That Remains

Mitä tapahtui Oli Herbertille? Metallikitaristin kuolemassa on viranomaisten mukaan epäilyttäviä piirteitä

Metallimaailma hätkähti lokakuussa, kun All That Remainsin 44-vuotias kitaristi Oliver ”Oli” Herbert löydettiin kuolleena. Herbert oli hukkunut kotinsa lähellä olevaan lampeen Yhdysvaltain Stafford Springsissä, ja tragedia tapahtui niin kummallisissa olosuhteissa, että verkossa alkoi saman tien levitä spekulaatioita siitä, mitä miehelle oikein tapahtui. Onnettomuus? Itsemurha? Jotain synkempää?

Floridan kouluammuskelu sai muusikotkin mietteliääksi – yksi ei halua enempää rajoittavia aselakeja, toinen vaatii juuri niitä

17 ihmisen hengen Floridan Parklandissa vaatinut kouluammuskelu on järkyttänyt maailmaa ja herättänyt jälleen kerran keskustelun siitä, voisiko olla hyvä idea, että Yhdysvalloissakin katsottaisiin vähän tarkemmin, kuka voi esimerkiksi ostaa kaupasta puoliautomaattisen AR-15-kiväärin ja kuka ei. Ja kuten tavallista, toiset vaativat ripeitä toimia ase- ja väkivaltaongelman ratkaisemiseksi ja toiset puolestaan vannovat Yhdysvaltain perustuslain toisen lisäyksen nimeen eivätkä halua kuullakaan moista liberaalia hourailua.