Artisti: Deadland Ritual

Black Sabbath- ja GNR-legendojen uusi yhtye lauteilla – Katso koko keikka!

Amerikkalaisyhtye Deadland Ritualin kokoonpano on varsin vaikuttavaa luettavaa, sillä bändissä vaikuttavat Black Sabbath -basisti Geezer Butler, muun muasa Guns N’ Rosesissa paukutellut Matt Sorum, kitaristi Steve Stevens (Billy Idol) ja Apocalypticankin riveissä laulanut Franky Perez.

”On ihme, että olemme vielä elossa” – Geezer Butler reagoi uutisiin Ozzyn terveydentilasta

Ozzy Osbourne on ollut koko alkuvuoden otsikoissa voittopuolisesti terveyshuoliensa vuoksi. Ensin miehen Euroopan-kiertue siirrettiin hamaan tulevaisuuteen – Suomen-keikka mukaan luettuna – ja huhtikuun alussa sitten ilmoitettiin, että kaikki tämän vuoden Ozzy-keikat joudutaan jättämään väliin. Ensin miestä vaivasi keuhkokuume, ja sitten 70-vuotias laulaja kaatui kotonaan niin pahasti, että lääkäri katsoi parhaaksi viheltää pelin poikki. Musiikkiyleisö on luonnollisesti seurannut tapahtumia huolestuneena.

Millaista musiikkia se Geezer Butlerin ja Matt Sorumin yhteinen bändi tekee? Kuuntele itse

Viime viikolla uutisoitiin Geezer Butlerin aktivoituneen jälleen musiikkirintamalla. Black Sabbath -basisti yhdisti voimansa Guns N’ Rosesin Use Your Illusion -levykaksikolta tutun rumpalin Matt Sorumin, Billy Idolin kitaristin Steve Stevensin ja Apocalypticankin kanssa työskennelleen Franky Perezin kanssa, ja kokoonpanon nimeksi pistettiin Deadland Ritual. Ei hullummat ennakkoasetelmat!