”On ihme, että olemme vielä elossa” – Geezer Butler reagoi uutisiin Ozzyn terveydentilasta

9.4.2019 08:44

Ozzy Osbourne on ollut koko alkuvuoden otsikoissa voittopuolisesti terveyshuoliensa vuoksi. Ensin miehen Euroopan-kiertue siirrettiin hamaan tulevaisuuteen – Suomen-keikka mukaan luettuna – ja huhtikuun alussa sitten ilmoitettiin, että kaikki tämän vuoden Ozzy-keikat joudutaan jättämään väliin. Ensin miestä vaivasi keuhkokuume, ja sitten 70-vuotias laulaja kaatui kotonaan niin pahasti, että lääkäri katsoi parhaaksi viheltää pelin poikki. Musiikkiyleisö on luonnollisesti seurannut tapahtumia huolestuneena.

Niin on tehnyt myös Ozzyn vanha aseveli Geezer Butler. Hän kertoi hiljattain Kerrang-lehdelle lähettäneensä Black Sabbath -toverilleen ”parane pian -paketin”, mitä se sitten sisältääkään. Butler kuuli uutisia Ozzyn vaikeuksista palattuaan patikointireissulta Utahista.

”En tiennyt, mistä kaikessa oli kysymys, joten lähetin hänelle sellaisen paranemispaketin. Sharon välitti sen eteenpäin, ja Ozzy oli tiettävästi hyvin otettu”, Butler kertoo.

”Toivon todella, että hänen vointinsa paranee pian. Ihan vain se fakta, että olemme edelleen elossa – ainakin joten kuten – on minusta melkoinen ihme!”

Butlerin mukaan hän ei ole ollut Ozzyn kanssa juuri tekemisissä sen jälkeen, kun Black Sabbath soitti jäähyväiskeikkansa vuonna 2017. Jäähyväiskiertueen jälkeen basisti on keskittynyt löhöilyyn, mutta pikkuhiljaa aika on alkanut käydä pitkäksi.

”Luulin, että jäisin eläkkeelle ja nauttisin joka päivä siitä, ettei minun tarvitse tehdä mitään. Se oli hienoa vuoden verran, mutta sitten aloin suoraan sanottuna tylsistyä”, Butler kertoo.

Butler hoiti sisältöä elämäänsä perustamalla uuden bändin Guns N’ Rosesista tutun Matt Sorumin ja Billy Idolin yhtyeessä soittaneen Steve Stevensin kanssa. Viime vuonna yhden singlen julkaissut Deadland Ritual soittaa ensimmäiset keikkansa ensi kesänä Briteissä ja Ranskassa.

Lisää luettavaa