Mitä tapahtui entisten Black Sabbath- ja GN’R-muusikoiden superbändille? Geezer Butler paljastaa

Pandemia oli vain osasyyllinen Deadland Ritualin hajoamiseen.
20.6.2023 09:05

Superbändi Deadland Ritual, jonka kokoonpanoon kuuluivat laulaja Franky Perez (Apocalyptica), kitaristi Steve Stevens (Billy Idol), basisti Geezer Butler (Black Sabbath) sekä rumpali Matt Sorum (ex-Guns N’ Roses, Velvet Revolver), julkaisi vuonna 2018 muutaman singlen sekä heitti muutamia keikkoja vuonna 2019. Bändi oli kovaa vauhtia puuhaamassa myös pitkäsoittoa, mutta sitten iski korona ja yhtäkkiä yhtyeestä ei kuulunutkaan enää mitään.

Tuoreessa Appetite for Distortion -podcastin haastattelussa Butler sanoo pandemian olleen kuitenkin vain osasyyllinen bändin toiminnan loppumiseen.

”Mattin ja [Perezin] välit menivät poikki. Se tapahtui juuri ennen kuin meidän oli tarkoitus mennä studioon levyä tekemään. Meillä oli 12 biisiä valmiina ja hommat etenivät, mutta sitten pandemia iski ja sulki kaikki studiot. Siinä se sitten oli”, Butler paljastaa.

Butler ei puhunut rumpalin ja laulajan välirikosta sen tarkemmin, mutta kertoi, että yhtyeen tekemää musiikkia saatetaan vielä kuulla joskus lähitulevaisuudessa.

”Mielestäni Matt aikoi pistää yhden tai pari biisiä [Kings of Chaos -kollektiivin] levylle, jonka pitäisi ilmestyä joskus tämän vuoden puolella. Kävin Steve Stevensin studiolla ja äänitimme biisit Mattille.”

Lisää luettavaa