Ex-Guns N’ Roses- ja Velvet Revolver -rumpalin elämäkertakirjan julkaisupäivä varmistui

Matt Sorumin kirjan luvataan välttävän tyypilliset rock-elämäkertojen kliseet.

Muun muassa The Cultin, Guns N’ Rosesin ja Velvet Revolverin riveistä tuttu, nykyisin Black Sabbath -basisti Geezer Butlerin kanssa Deadland Ritualissa vaikuttava rumpali Matt Sorum on jo jonkun aikaa työstänyt elämäkertateosta. Nyt Sorumin muistelmille on lyöty jo julkaisupäiväkin lukkoon – Chicago Review Press julkaisee Double Talkin’ Jive: True Rock ’N’ Roll Stories From The Drummer Of Guns N’ Roses, The Cult, And Velvet Revolver -kirjan 7. huhtikuuta 2020, uutisoi Blabbermouth.

”Sorum jättää koulut kesken tullakseen rumpaliksi. Hän alkaa myydä pilveä elättääkseen itseään ja myöhemmin salakuljettaa suuria määriä kokaiinia. Kun Sorum sai mahdollisuuden päästä soittamaan The Cultiin, hän pystyi vihdoin elättämään itsensä rumpalina. Jo seuraavana vuonna Slash ja Duff McKagan värväävät Mattin Guns N’ Rosesiin ja hänen elämänsä mullistuu täysin. Kun Axl Rose alkaa ilmestyä studioon aina vain harvemmin, joskus ei ollenkaan, Matt muistelee tarkasti, miten hän ja bändi nilkuttavat kohti pudotusta”, kustantaja kuvailee kirjaa, jonka sanotaan oleva omaelämäkertojen vastine Blow-elokuvalle.

Sorum on kirjoittanut kirjan yhdessä Leif Erikssonin ja Martin Svenssonin kanssa. Kirjan esipuheen on kirjoittanut puolestaan ZZ Top -legenda Billy Gibbons.