Artisti: Duffy

Mihin katosi Duffy? Hittiartisti julkaisi kylmäävän päivityksen: ”Minut raiskattiin ja minua pidettiin vankina”

Brittiläinen Duffy, koko nimeltään Aimee Anne Duffy, oli yksi 2000-luvun alkukymmenyksen menestysartisteista. Duffy jatkoi Amy Winehousen aloittamaa soulpop-aaltoa, ja hänen Rockferry-debyyttilevystään (2008) muodostui valtava menestys. Albumi oli ilmestymisvuotensa myydyin Briteissä, ja tällä hetkellä se on myynyt seitsenkertaisesti platinaa.

Duffy paljasti kakkosalbuminsa salat

Rockferry-debyyttialbumiaan noin 6,5 miljoonaa kopiota myynyt Duffy julkaisee uuden pitkäsoittonsa ensimmäisenä joulukuuta. 

Walesilainen Duffy nauhoitti odotetun Endlessly-levyn New Yorkissa ja Lontoossa säveltäjätuottaja Albert Hammondin kanssa. Tuottaja on myös The Strokes -kitaristi Albert Hammond Jr:n isä.

Duffy konsertoi Pori Jazzissa

Pori Jazz julkistaa esiintyjälistansa maaliskuun loppupuolella, mutta tietoja tihkuu jo nyt. Festivaali on nimittäin varmistanut, että eräs sen pääesiintyjistä on brittiläinen soultähti Duffy. Walesista kotoisin olevan laulaja/lauluntekijän Rockferry-albumi nousi viime vuoden myydyimmäksi levyksi saarivaltakunnassa.

Viime vuoden myydyimmät levyt listattu

International Federation Of The Phonographic Industry (IFPI) on listannut viime vuoden myydyimmät albumit maailmanlaajuisesti. 

Kahdenkymmenen menestyneimmän levyn lista näyttää seuraavalta: 

01. COLDPLAY – Viva La Vida Or Death And All His Friends
02. AC/DC – Black Ice