Mihin katosi Duffy? Hittiartisti julkaisi kylmäävän päivityksen: ”Minut raiskattiin ja minua pidettiin vankina”

Duffy vuonna 2008.
AOP

Brittiläinen Duffy, koko nimeltään Aimee Anne Duffy, oli yksi 2000-luvun alkukymmenyksen menestysartisteista. Duffy jatkoi Amy Winehousen aloittamaa soulpop-aaltoa, ja hänen Rockferry-debyyttilevystään (2008) muodostui valtava menestys. Albumi oli ilmestymisvuotensa myydyin Briteissä, ja tällä hetkellä se on myynyt seitsenkertaisesti platinaa.

Kaksi vuotta myöhemmin julkaistu kakkoslevy Endlessly sai huomattavasti vaisumman vastaanoton, ja sen jälkeen Duffy katosi pikkuhiljaa kuvioista. Eilen artisti katkaisi hiljaisuuden Instagramissa melkoisen järkyttävällä viestillä: Duffy kertoo tulleensa kaapatuksi ja raiskatuksi, ja tästä toipuminen on vaatinut suuria ponnistuksia. Viestistä uutisoi muun muassa BBC.

”Monet teistä ihmettelevät, mitä minulle tapahtui, mihin katosin ja miksi. Toimittaja otti minuun yhteyttä, hän sai jostain yhteistietoni ja kerroin hänelle kaiken viime kesänä. Hän oli oikein ystävällinen, ja tuntui upealta vihdoin puhua asiasta”, Duffy kirjoittaa.

”Totuus on, ja uskokaa että olen nyt ok ja turvassa, että minut raiskattiin ja huumattiin ja minua pidettiin vankina joitain päiviä. Selvisin tietysti. Toipuminen vei aikaa. Ei ole mitään helppoa tapaa kertoa tästä. Voin sanoa, että viimeisen vuosikymmenen aikana olen tahtonut tuhansien ja tuhansien päivien ajan tuntea auringon jälleen sydämessäni, ja nyt aurinko paistaa jälleen.”

BBC on yrittänyt tavoittaa artistia kertomaan aiheesta seikkaperäisemmin, mutta toistaiseksi laulajaan ei ole saatu yhteyttä. Todella pahalta kuulostaa tämä ilmoitus, voimia vain artistille.