Artisti: James Blake

”Miesten masennuksesta ja itsemurhista on tullut jo varsinainen epidemia” – James Blake julkaisi suorasanaisen viestin Twitterissä

James Blake on lopen kyllästynyt ”surullisen pojan” leimaan, joka häneen on tapana yhdistää. Herkkään falsettilauluun ja tummasävyisiin konepop-rytmeihin luottava brittimuusikko julkaisi Twitterissä vetoomuksen, että miehiä kannustettaisiin puhumaan tunteistaan sen sijaan, että heitä leimattaisiin jollain hivenen alentuvalla termillä.

Mercury Prize -ehdokkaat ovat selvillä

Arvostetusta brittiläisestä Mercury-palkinnosta kilpailevat pitkäsoitot on nimetty. Voittaja saa kunnian lisäksi 20000 puntaa.Pysti jaetaan 30. lokakuuta ja tänä vuonna arvonimestä kilpailevat seuraavat levyt:Arctic Monkeys: AM David Bowie: The Next Day Disclosure: Settle Foals: Holy Fire James Blake: Overgrown Jake Bugg: Jake Bugg Jon Hopkins: Immunity Laura Marling: Once I Was An Eagle Laura Mvula: Sing To The Moon Rudimental: Home Savages: Silence Yourself Villagers: {Awayland}BBC:n sivulla on tarjoaa kattava ehdokkaiden esittely.