Muutakin kuin hiirimattomusaa – nämä kappaleet ovat Parasta juuri nyt

Tyylillä Viinamäelle ja takaisin.
8.9.2016 18:16

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

On jälleen torstai ja täten aika katsastaa, mitä parhaudestaan tunnettu soittarimme on viimeksi kuluneen viikon aikana pistellyt kitusiinsa.

The Pineapple Thiefin, Painin, Gasellien ja Swansin ohella löydämme Of Mice & Menin räimettä ja Palefacen verbaalitykitystä. Pimeyden tarjotessa Viimeistä mahdollisuutta vetää Pate Mustajärvi Tyylillä, kuinkas muutenkaan. Viinamäeltä tapaamme ylhäisessä kuvassakin retostelevan Kotiteollisuuden kannoillaan sekä keskustelua Jesus Alone -singlellään herättänyt Nick Cave & The Bad Seeds että ajattomuudesta utuisesti artikuloiva James Blake.

Pikkukuvassa kysyvästi katsova Ella Lymi taasen sanailee männäviikolla listalle kavunneesta Poikii on -siivustaan seuraavaa:

Poikii on on mun toka sinkku. Jo biisiä tehdessä oli sellainen olo, että tää on paljon enemmän mua kuin ensimmäinen singleni Mulle käy, joka tehtiin tilaustyönä elokuvaan. Tässä on vähän semmosta räväkämpää soundimaailmaa, josta diggailen. Tykkään tollasesta raa’asta kitarasoundista, sitä tullaan kuulemaan mun musassa jatkossakin. Tärkeetä on oikeet soittimet, ei mitään hiirimattomusaa!

– Tää biisi on mulle tärkeä ja toivonkin, että te saisitte siitä irti juttuja omaan elämäänne. Ihanaa kun jengiltä on tullut palautetta, että kappale on auttanut niitä vaikka eron jälkeen. Siitä tulee aina sellanen fiilis, että vitsi tää on just yks niistä syistä, miksi mä tätä teen.

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 36/2016)

Lisää luettavaa