Parasta juuri nyt – Viikon 15 uutuudet

11.4.2013 12:36

Soundin Parasta juuri nyt -soittolista on päivittynyt nipulla uusia biisejä. Mukana on jälleen laajalla skaalalla herkkuja kaikkiruokaisille, aina uudesta HIM-singlestä Egotrippi-laulaja Mikki Kausteen soolomateriaaliin ja kaikkea siltä väliltä. Mukana myös kymmenen raitaa viime viikon kierrokselta. Soittolista löytyy alempaa tai suoraan Spotifysta

VIIKON 15 UUDET BIISIT:

Iron & Wine – Grace for Saints and Ramblers
Tämän hetken kiehtovinta ja värikkäintä americanaa tekee Sam Beam yhtyeineen. Albumi Ghost On Ghost ilmestyy huomenna.

French Films – Latter Days
Viime viikolla kakkosalbuminsa White Orchid julkaissut French Films kiertää parhaillaan Suomea ja suuntaa loppukuusta Kiinan kautta maailmalle. Haastattelu löytyy seuraavasta Soundista (ilm. 24.4.).

Black Lizard – Love Is a Lie
Viime Soundin Tarkkailuluokallakin esitelty kotimainen shoegazing-tulokas pörisee kiehtovasti ja mukavan melodisesti.

Mikki Kauste – Onnellinen
Pitkään hiljaa olleen Egotripin laulaja julkaisee toukokuussa Lintumies-sooloalbumin, jolta esittelyssä nyt ensimmäinen single.

HIM – Into The Night
HIMin kovasti odotetun Tears On Tape -albumin ensimmäinen single pitää sisällään kaikki tutut HIM-elementit. Toimii kuten pitääkin. Paljon HIM-juttua löytyy seuraavasta Soundista (ilm. 24.4.).

Alice In Chains – Stone
Grungeajan legenda Alice In Chains jatkaa Stone-singlen ja The Devil Put Dinosaurus Here -albumin myötä laulaja Layne Staleyn kuoleman jälkeistä paluutaan.

Håkan Hellström – Det kommer aldrig va över för mig
Ruotsin sympaattisin artisti Håkan Hellström tuo jälleen iloksemme albumillisen vastustamattoman tarttuvaa ja koskettavaa rockia.

James Blake – Retrograde
Brittiläinen, alataajuukista pitävä elektroartisti James Blake oli yksi toissavuoden kehutuimpia tulokkaita. Kakkoslevy Overgrown on juuri ilmestynyt ja jatkaa samalla, omaperäisellä linjallaan.

Shine 2009 – Eurozone
Reginasta tuttu Mikko Pykäri tekee yhdessä Sami Suovan kanssa hienoa elektropoppia Shine 2009 -nimikkeen alla. Indieraamattu Pitchfork tykkää, kuten myös Soundi!

The Flaming Lips – Butterfly, How Long It Takes To Die
TheFlaming Lips -pomo Wayne Coyne kertoo seuraavassa Soundissa (ilm. 24.4.) siitä, miksi uusi levy The Terror on niin kylmä ja etäinen, sekä siitä miltä tuntui tehdä se huumeiden vaikutuksen alaisena. Tämä kaunis biisijärkäle on levyn helpommin avautuvasta päästä.

Lisää luettavaa