Artisti: Jonne Aaron

Scorpions saapuu Suomeen – luvassa komeat tuplajuhlat!

Return To Forever -albumin juuri julkaissut Scorpions saapuu Suomeen.Orkesterin viisikymppisiä (!) juhlistava 50th Anniversary World Tour saavuttaa Haminan Bastionin linnoituksen 31.7. ja seuraavana päivänä ”pahat pojat” soittavat Pietarsaaren keskuskentällä. Kummallakin keikalla nähdään myös Jonne Aaron ja Pietarsaaresa yleisöä villitsee myös Santa Cruz.Wikipedian mukaan Scorpions on esiintynyt Suomessa yhdeksäntoista kertaa, joten Haminassa vietään viisikymppisten ohella myös parikymppisiä.Lue Scorpionsista enemmän Soundista 2 / 2015.

Jonne Aaronilla huima maailmanennätysyritys

Turussa järjestettävällä Down By The Laituri -festivaalilla eletään jännittäviä hetkiä torstaina 25. heinäkuuta, sillä tamperelaisartisti Jonne Aaron aikoo laulaa nostolava-auton korissa, joka nostetaan sadan metrin korkeuteen.Mikäli tämä ”yläilmojen keikka” onnistuu suunnitelmien mukaan, kyseessä on uusi maailmanennätys. Yrityksestä onkin tehty virallinen ennakkoilmoitus Guinnessin ennätysten kirjaajille.Tapaus dokumentoidaan tarkasti, jotta spekulaatioille ei jäisi tilaa.- Otamme koko ajan kuvia tapahtumasta ja muun muassa mittauslaitteistosta….

Mielenkiintoisia kotimaisia: Pää Kii, The New Tigers, Faarao Pirttikangas, Jonne Aaron, Kaveri Special

Pää Kii on julkaissut uuden Aina jonon viimeinen -biisin, joka ilmestyy Pää Kii/Lapinpolthajat -kimppavinyylisinkulla. Bergmanille tyypilliseen tapaan kyseessä on pirun tarttuva rokkibiisi, jonka teksti pistää samaan aikaan hymyilyttämään ja mietityttämään. Lapinpolthajien puoliskosta voi kuunnella biisin täällä.Kitaraindiebändi The New Tigers (kuvassa) on julkaissut ensimmäisen näytteen syksyllä ilmestyvältä kakkoslevyltään. Mukavasti surisevan Quicksilverin voit kuunnella ja halutessasi myös ladata alta. The New Tigersin kokoonpano on muuttunut sen verran, että…