Jonne Aaron julkaisee suomenkielisen soololevyn

3.1.2013 18:43

Viimeistään hurjasti menestyneen Vain elämää -sarjan myötä muidenkin kuin Negative-fanien tietoisuuteen noussut Jonne Aaron on parhaillaan tekemässä ensimmäistä sooloalbumiaan. Erikoista asiassa on miehen aiemman tuotannon huomioon ottaen se, että levyltä löytyy vain suomenkielisiä lauluja. Albumin luvataan ilmestyvän kevään aikana.

– Ihmisiltä on tullut todella paljon positiivista palautetta ohjelmasta. Mulla on kytenyt pitkään ajatusta siitä, että 30 vuotta täytettyäni julkaisen suomenkielisen albumin, ja kolmekymmentä vuotta tärähtää mittariin tänä vuonna. Olen kirjoittanut levylle biisejä jo kolmen vuoden ajan, Jonne kertoo.

Suomenkielisten biisien tekeminen ei ole Jonnelle vierasta, sillä hänen kynästään on peräisin muun muassa Popedan hitti Elän itselleni.

– Suomenkielisiä biisejä mulla on varastossa lähes kuusikymmentä. Kirjoitan jatkuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Niin kynäkään ei pääse ruostumaan.

Jonne vakuuttaa, että soolouran aloittaminen ei ole vaaraksi Negativelle, jonka seuraavan albumin biisit ovat myös työn alla.

 

Jonnen Vain elämää -vetoja voi kuunnella alta:

Lisää luettavaa