Artisti: Lords of Black

10 vuotta Ronnie James Dion kuolemasta: Rainbow-solisti kunnioittaa rocklegendaa coverin voimin

Tänään tuli siis kuluneeksi 10 vuotta Ronnie James Dion kuolemasta. Jo aiemmin saimme lukea Stratovariuksen, Nightwishin, CMX:n ja Ensiferumin jäsenistön muisteluita rocklegendaan liittyen, kun nyt nykyinen Rainbow-solisti lyö pöytään laulumuotoisen Dio-tribuutin.

Millaisen kaverin Ritchie Blackmore on hommannut Rainbow’n keulille? Tuore video antaa kysymykseen yhdenlaisen vastauksen

Kuka on Ronnie Romero? No, hän on mies, jolla on hoidettavanaan kova urakka: suhteellisen nimettömän kaverin pitäisi pystyä täyttämään sama pesti, jota ovat aikaisemmin hoitaneet muun muassa Ronnie James Dio, Graham Bonnet ja Joe Lynn Turner. Romero on Rainbow-yhtyeen tuoreimman inkarnaation laulaja, ja mikäli Ritchie Blackmoren viimeaikaisia puheita on uskominen, hänen löytämisensä oli osittain syy, miksi Blackmore päätti ylipäätään laittaa vanhan sotaratsun jälleen tien päälle.

Laulajaksi uuteen Rainbow-kokoonpanoon kiinnitetty Ronnie Romero näyttää, kuinka Dio-klassikko selätetään

Minkäslainen kaveri tämä Lords of Black -nimisen yhtyeen laulaja Ronnie Romero oikein on? Ainakin kaverin luulisi olevan hyvä, kun Ritchie Blackmore itse valitsi hänet solistiksi Rainbow’n uuteen jäsenistöön. Ja sillä tontilla pitää kykyjä löytyä, kun orkesterin kulta-aikoina samoja biisejä tulkitsivat muun muassa Ronnie James Dio ja Graham Bonnet.