Millaisen kaverin Ritchie Blackmore on hommannut Rainbow’n keulille? Tuore video antaa kysymykseen yhdenlaisen vastauksen

11.4.2018 08:29

Kuka on Ronnie Romero? No, hän on mies, jolla on hoidettavanaan kova urakka: suhteellisen nimettömän kaverin pitäisi pystyä täyttämään sama pesti, jota ovat aikaisemmin hoitaneet muun muassa Ronnie James Dio, Graham Bonnet ja Joe Lynn Turner. Romero on Rainbow-yhtyeen tuoreimman inkarnaation laulaja, ja mikäli Ritchie Blackmoren viimeaikaisia puheita on uskominen, hänen löytämisensä oli osittain syy, miksi Blackmore päätti ylipäätään laittaa vanhan sotaratsun jälleen tien päälle.

Romero ei ilmaantunut Rainbow’n keulille tyhjästä, vaan normaalielämässään hän on espanjalaisen Lords of Black -kokoonpanon keulakuva. Tämä progehtava metalliyhtye on nyt julkaissut upouuden videon Icons Of The New Days -kolmoslevyllään alun perin ilmestyneeseen biisiinsä World Gone Mad, katso tämä esitys yläpuolelta. Samalla saat ihan hyvän kuvan siitä, millaiseen suoritukseen Mr. Romero mikin äärellä kykenee. Rainbow-hommissa hänet voi nähdä sitten ylihuomenna Helsingin Hartwall-areenalla.

Lisää luettavaa