Artisti: Scarlett Johansson

Hyvää joulua, toivottavat Paul McCartney, Scarlett Johansson, Reese Witherspoon ja kumppanit riemastuttavalla videolla

Jimmy Fallon ja The Roots hallitsevat musiikkinumeroiden toteuttamisen jalon taidon. Sing-animaation näyttelijäkaarti vieraili The Tonight Show’ssa esitettämässä show-isännän ja housebändin kanssa Wonderful Christmastime -ikivihreän a cappella -versiona, ja lopputuloksena on spektaakkeli, josta pääsee väkisinkin joulufiiliksiin. Hyvä!

Ihana Scarlett Johansson tukee aids-tutkimusta omalla tulkinnallaan klassisesta 1980-luvun popbiisistä

7. lokakuuta julkaistaan hyväntekeväisyyslevy The Time Is Now, jolle nykypäivän artistit ovat tallentaneet uusia versioita 1980-luvun popkappaleista. Mukana on esityksiä muun muassa Phil Collinsin Take Me Homesta (esittäjänä Phantogram), Duran Duranin Riosta (Bebel Gilberto), Michael Jacksonin Billie Jeanista (Aloe Blacc) ja The Curen Lovesongista (Yuna). Albumilla tuetaan aids-tutkimuskeskus amfARin toimintaa.

Lee ei ole ainoa – muun muassa Shatner, Driver ja Gosling ovat myös julkaisseet levyjä

Kuten eilen uutisoimme, 92-vuotias näyttelijälegenda Christopher Lee on aktivoitunut vanhoilla päivillään heavy metalin parissa. Tästä inspiroituneena kokosimme valikoidun katsauksen tähtinäyttelijöiden vakavasti otettaviin ja ei niin vakavasti otettaviin musiikillisiin tekemisiin. Olkaa hyvät!