Artisti: Sipe

Sipe Santapukki palasi soolotuotannon kimppuun – kuuntele Pepe Willbergin laulama uusi single

Sipe ei ole pitänyt kiirettä toisen soololevynsä kanssa. Miehen ensimmäinen soolotuotos julkaistiin niinkin hiljattain kuin vuonna 2002, ja sehän oli varsin asiallinen levy se. Esimerkiksi Absoluuttisen nollapisteen Tommi Liimatan laulama Tilatkaa tytöt taksi on ehta suomirockin ikivihreä, jota kuuntelee edelleen yhtä mieluusti kuin parikymmentä vuotta sitten. Tänään tuli julki sitten tulevan toisen sooloalbumin ensimmäinen single, ja Sipen sävellyskynä näyttää olevan edelleen terässä.

Sipe ja Sipelius – Apulanta-rumpalilta sekä soololevy että sinfonia

Vuonna 2002 ilmestyi Apulanta-rumpali Simo ”Sipe” Santapukin soolodebyytti, jolla Sipen hienoihin kappaleisiin ääntään lainasivat muun muassa Gösta Sundqvist, Anna Eriksson ja Tommi Liimatta. Levy saa jatkoa 18 vuotta myöhemmin, sillä vuoden 2020 alussa ilmestyy työnimellä Sipe 2 kulkeva soololevy, ja taas luvassa on tähtivieraita. Ensimmäinen single Kuu-ukko ilmestyy 25.10. ja siinä kuullaan Pepe Willbergin ääntä. 
– Tein soololevyn tekstit yhdessä Tommi Liimatan kanssa ja ne muodostavat tarinallisen kokonaisuuden, kertoo Santapukki…

Joulukalenteri – hieman erilainen soittolista jouluksi

SOUNDIN JOULUKALENTERI ilmestyy päivittäin Soundin Facebook-sivulla.

Ideana on, että joka päivä joku muusikko tahi julkimo valitsee oman suosikkijoululaulunsa, jonka sitten me linkitämme Facebookiin. Kalenterin korkkasi Lordi, jonka jälkeen on kuultu muun muassa Kauko Röyhkän, Asan ja Jouni Hynysen toivebiisit.