Artisti: Steven Seagulls

”Konsertti kesti 3 tuntia ja sen aikana soitettiin 10 paikassa” – Uutta albumia viimeistelevä Steve’n’Seagulls listaa ikimuistoiset keikat

Muun muassa bluegrassia, kansanmusiikkia ja heavy metalia ansiokkaasti sekoittava Steve’n’Seagulls on saanut neljännen studioalbuminsa työstämisen loppusuoralle. Tuottaja Timo Kämäräisen johdolla valmisteltu pitkäsoitto ilmestyy ensi syksynä, ja yhtye suuntaa sen jälkeen tuttuun tapaan tien päälle.

Steve ’n’ Seagulls otti Deep Purple -klassikon käsittelyyn – Ota video haltuun!

Muun muassa bluegrassia, kansanmusiikkia, metallia ja rockia yhdistelevä Steve ’n’ Seagulls on julkaissut uuden videon. Tällä kerralla orkesterin käsittelyssä on Deep Purplen Burn, ja sovitushan on taas kerran loistavan oivaltava. Katso video tuossa yläpuolella.

Suomalaissensaatio Steve ’n’ Seagullsista on moneksi: näin maajusseilta taipuu hip hopin ikiklassikko yhdysvaltalaissivustolla

Suomalainen Steve ’n’ Seagulls on tullut tutuksi nerokkaista rock- ja metalliklassikoiden bluegrass-sovituksistaan, mutta herrojen taidot eivät rajoitu pelkästään raskaamman ilmaisun maajussittamiseen, kuten The A.V. Clubin A.V. Undercover -sarjassa esiintyminen todistaa. Poppoo otti nimittäin vuodenvaihteessa käsittelyynsä itsensä Beastie Boysin Sabotagen ja kyllähän se kuulkaa lähtee tämäkin varsin mallikkaasti!