Artisti: taiminen

Viikatteen Ari Taiminen höyryfolkin kimpussa – ensinäytössä yksinäisyyttä käsittelevä Pääskyt lentää matalalla

Taas olisi tarjolla soolotuotantoa Viikate-kitaristi Ari Taimiselta! Herran sooloalbumi Tiskin alta julkaistaan 27. toukokuuta, ja tuotosta esitellään näin ennakkoon vielä Pääskyt lentää matalalla -singlen verran. Soundissa tulee nyt ensi-iltaan kappaleeseen tehty musiikkivideo, joten kurkista yläpuolelta, mita Taiminen ja Toppo Koponen ovat saaneet aikaiseksi.

Onko rikos jos varkailta varastaa, pohtii Taiminen – Viikate-kitaristin soolobiisillä kuljetaan kohti karvaita pettymyksiä

Ari Taiminen etenee vääjäämättä kohti ensimmäisen soololevynsä julkaisua. Muun muassa Viikatteesta ja Koljosen tiekiistasta tuttu kitaristi julkaisee nyt ensi alkuun 28. tammikuuta Koditon-singlen, mutta Soundin lukijat pääsevät kurkistamaan kappaleeseen tehdyn musiikkivideon jo päivää etuajassa. Katso yläpuolelta!

Ensinäyttö: Viikatteen Ari Taiminen kulkee saduttomalla maalla – uusi kappale kunnioittaa suomalaista tangoa

Viikatteen Ari Taimisella on vaihteeksi soolohommat mielessä. Taiminen julkaisee ensimmäisen ikioman albuminsa keväällä 2022, ja nyt tässä vaiheessa saadaan kuultavaksi single nimeltä Saduton maa. Eikä siinä ole kysymys rockin räimeestä laisinkaan, vaan ihan ehdasta Satumaa-henkisestä tangosta. Katso biisin musiikkivideo ylempää.