Onko rikos jos varkailta varastaa, pohtii Taiminen – Viikate-kitaristin soolobiisillä kuljetaan kohti karvaita pettymyksiä

27.1.2022 10:22

Ari Taiminen etenee vääjäämättä kohti ensimmäisen soololevynsä julkaisua. Muun muassa Viikatteesta ja Koljosen tiekiistasta tuttu kitaristi julkaisee nyt ensi alkuun 28. tammikuuta Koditon-singlen, mutta Soundin lukijat pääsevät kurkistamaan kappaleeseen tehdyn musiikkivideon jo päivää etuajassa. Katso yläpuolelta!

”Koditon huuhtelee sydäntään maailman merissä etsiessään sille sopivaa satamaa. Unelmissa tanssivat palmupuut kurottelevat lämpimien tuulten tahtiin ja vapaus pukeutuu silkkiseen tähtilippuun. Unelmien valkoiset rannat ovatkin lopulta valkoisia – ja niiden kanssa tarjoillaan kattaus karvaita pettymyksiä”, kuvailee Taiminen kappaletta sähköpostissa.

Taimisen mukaan hänen sooloalbuminsa sisältää monenlaisia vaikutteita miehen soittouran varrelta – siis myös totutusta poikkeavia sävyjä. Levyn tarkkaa julkaisupäivää ei vielä kerrota, mutta keväällä sen olisi tarkoitus ilmestyä.

”Tuleva levy kertoo pitkälti musiikillista historiaani. Siellä on vähän iskelmällisiäkin sävyjä, 60-lukuvivahteita, stemmalaulua, jonkin sortin bluesia ja reippaampaakin menoa. Kaikki muu on tässä paitsi kitararäime”, Taiminen kertoo.

Lisää luettavaa