Jon Bon Jovi: ”kaksi kusipäätä” pitävät huolen siitä, ettei Bon Jovia nähdä Rock and Roll Hall of Famessa

Uutisoimme hiljattain, miten uudet ehdokkaat Rock and Roll Hall of Famen jäseniksi on jälleen ilmoitettu. Ehdolle päästäkseen yhtyeen tai artistin ensimmäisen singlen julkaisusta on täytynyt kulua vähintään 25 vuotta.

Bon Jovi on kelpuutettu ehdokkaaksi vuodesta 2008 lähtien, mutta on ollut ehdolla ainoastaan kerran vuonna 2011. Ensi vuoden ehdokkaista esimerkiksi Chic on ehdolla peräti yhdettätoista kertaa ja Chaka Khan, Yes sekä MC5 ovat jo kolmatta kertaa mukana. Yhtyeen nokkamies Jon Bon Jovi kertoi Howard Sternin radio-ohjelmassa tietävänsä syyn, miksi Bon Jovia ei olla vielä nähty eikä varmaan tulla enää näkemäänkään ehdokkaiden joukossa.

– Kriteereihin kuuluu, että musiikki on vaikuttanut tuleviin sukupolviin ja se on edelleen yhtä relevanttia. Bon Jovi täyttää kaikki kriteerit, Jon Bon Jovi toteaa NJArtsin uutista mukaillen.

Howard Stern ihmetteli, kuka voisi kyseenalaistaa yhtyeen meriitit, johon Jon Bon Jovi vastasi: ”nämä kaksi kusipäätä”.

– Minulla meni välit poikki erään hommaa pyörittävän henkilön kanssa. Annoin hänelle joskus varsin suorasanaista palautetta, enkä pidättele sanojani yhtään silloin tällöin tavatessamme. Hän ja eräs toinen tyyppi on ottanut henkilökohtaiseksi tehtäväkseen pitää minut ulkona. Se on ok, kyllä minä ymmärrän. Olenhan myynyt enemmän levyjä kuin heidän artistinsa.

Sternin uteluista huolimatta Jon Bon Jovi ei paljastanut nimiä eikä laulajasta äänestysprosessia ole peukaloitu muuten.

– Näin tämä systeemi vain toimii.

Bon Jovi julkaisee 4. marraskuuta uuden albumin This House Is Not For Sale, joka on ensimmäinen sitten kitaristi Richie Samboran lähdön.