Artisti: Bon Jovi

Huomio kitaristit! Nyt perehdymme Bon Jovin Runawayn saloihin, eikä sitä sooloa soittanut Richie Sambora

Tässä taas sarjassamme videoita, joiden myötä osaa arvostaa Youtuben suomia mahdollisuuksia. Eipä nimittäin ennen vanhaan tullut kuuloonkaan sellainen ajatus, että jonkun kuuluisan levytyksen soittanut muusikko näyttäisi kädestä pitäen, miten se jokaisen tuntema soolo tai riffi kuuluu oikeapppisesti soittaa. Nyt ollaan kuitenkin 2020-luvun kynnyksellä, ja Bon Jovin Runaway-hitin kitaraosuudet vuonna 1982 soittanut Tim Pierce näyttää tyylikkäästi, miten kappale kuuluu kitaralla esittää. Katso tekijämiehen esitys yläpuolelta.

Bikineitä, tupeerauksia ja paljaita rintoja – kuvat 80-luvun bändärikemuista eivät sovellu perheen pienimmille

Bändärikulttuuri on kuulunut levy- ja konserttibisnekseen aina äänitetyn musiikin historian alkuhämäristä lähtien. Rokkareiden elämäkerrat ovat täynnä tarinoita tapauksista, joissa nuoret, ja välillä vähän vanhemmatkin, naiset ovat muodostaneet polveilevia jonoja hotellihuoneiden ovien taakse kuuluisten muusikoiden kanssa vällyjen väliin päästääkseen.

Sitten jotain hivenen erilaista: miten sujuu Slipknot-huutaja Corey Taylorilta Bon Jovin tuotanto?

Corey Tayloria voi syyttää kaikenlaisesta, mutta ennakkoluuloisuus ja tuttuihin kaavoihin jämähtäminen eivät kuulu miehen huonoihin puoliin. Metal Injection nosti esille viikonloppuna Las Vegasissa kuvatun livevideon, jolla Taylor ja Supernatural-sarjan näyttelijä Jensen Ackles tulkitsevat yhdessä Bon Jovin superhitin Wanted Dead or Alive. Sopii muuten tämä biisi hyvin Slipknot-äijän äänelle!