Artisti: Bon Jovi

Pysy rauhallisena! Tässä vinkkipaketti kaikille 15 000 suomalaiselle, jotka matkaavat Bon Jovin keikalle Viroon

Bon Jovin vetovoima ei osoita laantumisen merkkejä. Live Nation tiedottaa, että yhtyeen Tallinnan-keikalle on tällä hetkellä myyty yli 40000 lippua, ja erityisen kunnioitettavaa on se, että paikalle matkaa jopa 15000 suomalaista. Tokkopa koskaan on meiltä lähtenyt yhtä sankkaa joukkoa ulkomaiselle keikalle.

Santa Cruzille aukeaa komea tilaisuus: pääsee Viroon Bon Jovin lämmittelijäksi

Tässä hiljattain ilmaantui sellainenkin tieto, että Bon Jovin tulevan Viron-keikan lämmittelijät ovat varmistuneet. Suomalaisittain tieto on sikäli merkittävä, että Tallinnassa nähdään yhtye nimeltä Santa Cruz, joka pääsee näin tekemään vaikutuksen virolaisyleisöön. Hyvä!

Huomio kitaristit! Nyt perehdymme Bon Jovin Runawayn saloihin, eikä sitä sooloa soittanut Richie Sambora

Tässä taas sarjassamme videoita, joiden myötä osaa arvostaa Youtuben suomia mahdollisuuksia. Eipä nimittäin ennen vanhaan tullut kuuloonkaan sellainen ajatus, että jonkun kuuluisan levytyksen soittanut muusikko näyttäisi kädestä pitäen, miten se jokaisen tuntema soolo tai riffi kuuluu oikeapppisesti soittaa. Nyt ollaan kuitenkin 2020-luvun kynnyksellä, ja Bon Jovin Runaway-hitin kitaraosuudet vuonna 1982 soittanut Tim Pierce näyttää tyylikkäästi, miten kappale kuuluu kitaralla esittää. Katso tekijämiehen esitys yläpuolelta.